Reseptit

Vaaleanpunaiset makeiset

Ainekset

  • 3 dl kermaa
  • 75 g voita
  • 300 g kidesokeria
  • punaista karamelliväriä
  • 75 g manteleita

Valmistusohje

Vaaleanpunaiset makeiset

Kerma, sokeri ja voi sekoitetaan ja keitetään, kunnes seos alkaa saeta. Joukkoon lisätään kuoritut, hienoksi hakatut mantelit ja kylmään vesitilkkaan sekoitettua karamelliväriä sen verran, että saadaan hempeä vaaleanpunainen värivivahdus.

Voidellulle vadille otetaan lusikalla pieniä kokkareita, joiden pinnalle ripotellaan vaaleanvihreäksi värjättyä, hienonnettua mantelia. Hienonnetut mantelit värjätään panemalla ne voipaperille, kostuttamalla niitä karamellivärillä ja sekoittamalla hyvin. Manteleiden annetaan kuivua. Makeiset asetetaan valkoisiin paperivuokiin.

Kotiliesi 23/1938


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vaaleanpunaiset makeiset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.