Vanhan ajan vaniljavanukas

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Vanhan ajan vaniljavanukas

Ainesosat

Määrä Aines
50 gvoita
0,5 dlvehnäjauhoja
5 dlmaitoa
0,5 dlsokeria
1 rklvaniljasokeria
 vaniljatanko
2kananmunan keltuaista

Lisätietoja:

Valmistusohje

Sulata voi kattilassa. Kiehauta jauhot voissa ja lisää maito pieninä erinä koko ajan hyvin sekoittaen Lisää halkaistu vaniljatanko tai vaniljasokeri ja sokeri. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia ja sekoita joukkoon keltuaiset. Jäähdytä kylmässä vesihauteessa vähän väliä sekoitellen.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 4 kertaa
  • Katsottu: 15135 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös Vanhan ajan vaniljavanukas

Viestit 3

2.10.2011 klo.17:55
m

m

pitääkö sen olla keltaista kun se laitetaan jäähtymäään?

Vastaa
27.5.2013 klo.18:38
plololoo

plololoo

ei ole .. öö se oikeastaan se olomuoto ratkaisee et onko se jämäkkää vai ei

Vastaa
6.2.2014 klo.8:9
moi

moi

kuulostaa hyvältä ohjeelta täytyy itsekin kokeilla minä tykkään vanhanajan vaniljasta se on hyvää kiitos ohjeesta täytyy itsekin kokeilla sitä tosi hyvä ohje kiitos siitä

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu