Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Varhaiskaalisalaatti

Varhaiskaalisalaatti saa mehukkuutta ja terävyyttä etikkakastikkeesta. Tarjoa raikas varhaiskaalisalaatti vaikka grilliruokien tai lihapullien lisukkeena.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Varhaiskaalisalaatti

  • 500 g varhaiskaalia
  • 1 kurkku
  • 1 sipuli
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 0.5 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • suolaa ja rouhittua valkopippuria

Valmistusohje

1. Varhaiskaalisalaatti valmistuu helposti näin. Suikaloi kaali ja raasta kurkku. Painele ylimääräinen neste pois kämmenen avulla. Kuori ja halkaise sipuli ja suikaloi lastuiksi. Sekoita salaatin ainekset.

2. Sekoita öljy, etikka, sinapinsiemenet ja mausteet. Valuta kastike salaattin ja sekoita huolella. Varhaiskaalisalaatti saa maustua viileässä hetken ennen tarjoamista, jotta maut tasaantuvat.

3. Tarjoa varhaiskaalisalaatti grilliruokien tai vaikkapa arki-iltana lihapullien kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kaali-raejuustosalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Varhaiskaalisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.