Reseptit

Vihanneksia ja herne-jogurttidippi

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • erilaisia vihanneksia, kuten parsaa, retiisiä, kukkakaalia, porkkanaa, paprikaa ja kirsikkatomaatteja

Herne-jogurttidippi

  • 1 ps (200 g) pakasteherneitä
  • 4 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 rkl hienonnettua minttua
  • 1.5 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Vihanneksia ja herne-jogurttidippi

1. Pese, kuori ja paloittele vihannekset. Asettele tarjoilumaljoihin, esimerkiksi erikokoisiin laseihin.

2. Sulata herneet pienessä vesitikassa mikrossa. Valuta ja survo. Sekoita hernesose jogurtin ja hienonnetun mintun kanssa. Notkista sitruuna-mehulla ja oliiviöljyllä. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vihanneksia ja herne-jogurttidippi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.