Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vuohenjuusto-rucolafrittatat

Muffinsipellillä paistetut vuohenjuusto-rucolafrittatat ovat alkupalapöydän ruokaisa lisuke, brunssipöydän herkku tai aamiainen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Vuohenjuusto-rucolafrittatat:

  • 8 kananmunaa
  • 1.5 dl parmesaaniraastetta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 dl maitoa
  • ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
  • 100 g vuohenjuustoa
  • kourallinen rucolasalaattia

Lisäksi:

  • öljyä

Valmistusohje

1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma ja maito sekä mausteet.

2. Lorauta muffinipellin koloihin öljyä. Valuta munakasseos vuokiin. Paloittele vuohenjuusto, huuhtele ja hienonna rucolasalaatti. Nostele munakasseokseen muutama nokare vuohenjuustoa ja hieman hienonnettua rucolasalaattia.

3. Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin keskiosassa 10-12 minuuttia. Voit kääntää muutamaa minuuttia ennen kypsennyksen loppumista grillivastukset uunista päälle, jotta munakkaat saavat pinnalleen myös väriä. Nosta tarjolle.

Katso myös: Osaatko valmistaa munakkaan? Näin onnistut varmasti – katso 5 parasta ohjetta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vuohenjuusto-rucolafrittatat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.