Vuohenjuustoperunat
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 400 g pariisinperunoita
- 100 g vuohenmaitotuorejuustoa
- 1 rkl ranskankermaa
- 2 dl hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
- Keitä pariisinperunoita kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada vesi pois ja jäähdytä perunat.
- Sekoita vuohenmaitotuorejuusto ja ranskankerma kulhossa. Hienonna ruohosipuli.
- Pyörittele perunat ensin vuohenjuustoseoksessa ja sitten ruohosipulisilpussa. Tarjoa kylmien alkuruokien lisäkkeenä.
- VINKKI! Maistuu maustesillin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vuohenjuustoperunat