Hirvipata on hirviruokien suosikki

Tiistaina 9.11.2010, Laura Tuomela, Ruokaideat
Kommentoi
Katsottu: 84108 kertaa

hirvipata

Kokeile hirvenliharuokia Kotilieden ohjeilla.

Hirvenliha on vähärasvaista riistaa. Hirvenlihasta valmistuu Kotilieden ohjeilla mureketta, pataa, paistia, käristystä, hirvenlihakääryleitä ja jopa pannukakkua.

Riistan voimakasta makua voi lieventää halutessaan sekoittamalla siihen esimerkiksi naudan- tai sianlihaa, kuten ohjeissa on mainittu.

hirvipataKokeile näitä:

Akselin marinoitu hirvipata
Ollin hirvipata
Hirvenlihamureke
Hirvikäristys
Hirvipaisti
Marinoitu hirvipaisti
Olutmarinoitu hirvipaisti
Hirvenlihakääryleet
Lindströmin pihvit hirvenjauhelihasta
Lihakeitto hirvenlihalla
Hirvipannukakku

Asiasanat: liharuoat

Viestit 3

30.11.2009 klo.13:8

Hirvenliha on mielestäni parempaa kuin naudanliha, mutta kannattaa laittaa vielä sianlihaakin joukkoon.

Vastaa
26.10.2010 klo.18:47

Hirvenlihaa käytetään meillä,kuten yleensä naudanlihaa.Ei siinä tarvita mitään erikois toimenpiteitä.Eräs tuttava liottaa hirvenlihan maidossa ennen käsittelyä,mielestäni se tuntuu perinoudolta tempulta,lähtee kuulema riistanmaku.No kukin tavallaan,mutta mielestäni hirvenliha on tosi hyvää.

Vastaa
11.11.2010 klo.9:8
hirviruoki...

hirviruoki...

Haa, hirviruokia voisikin kokeilla! en ole pitkään aikaan herkutellut hirvellä

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu