Pääsiäismenu perinteiseen tapaan

Keskiviikkona 31.3.2010, Mari Harjula, Ruokaideat
Kommentoi
Katsottu: 32848 kertaa

Perinteinen pääsiäismenu kootaan tyypillisistä pääsiäisen ruokalajeista.

Alkuruoaksi valmistetaan koti- tai munajuusto-tomaattisalaattia ja pääruoaksi lammasta valkosipuliperunoiden ja uunijuuresten kera. Jälkiruokana maistuu tuorejuustokakku tai perinteiseen tapaan mämmi tai pasha.

Vinkki! Mango-juustotortun sijaan jälkiruoaksi voi tarjota myös perinteisesti mämmiä tai pashaa.

Muista lähettää myös maksuton pääsiäiskortti!

Lue myös:
Pääsiäinen on vanha kirkollinen pyhä
Pääsiäisruokaa moderniin makuun
Lammasta pääsiäisen kunniaksi
Pasha kruunaa pääsiäisaterian
Rahka kuuluu pääsiäiseen
Makean maltaista mämmiä
Pääsiäisen menu
Askartele ja koristele pääsiäismunia

Asiasanat: pääsiäinen , juhlamenut , pääsiäisruoka

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu