Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillatut broilerinkoivet

Grillatut broilerinkoivet, broilerinuijat ja kanankoivet – tällä herkulla on monta nimeä. Grillattujen broilerinkoipien juju piilee kuitenkin marinadissa. Parhaita mausteita grillibroilerille ovat sitruuna, chili ja curry.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Grillatut broilerinkoivet:

  • 12 kpl broilerin koipinuijaa

Marinadi:

  • 0.5 dl öljyä
  • 2 tl valkosipuli-chilikastiketta
  • 1 tl curryjauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • valkopippuria
  • puolen sitruunan mehu
  • 1 rkl soijakastiketta

Valmistusohje

  1. Lado broilerinkoivet muovipussiin. Sekoita marinadiainekset ja kaada seos pussiin. Kääntele pussia, että broilerinkoivet maustuvat tasaisesti ja anna niiden maustua jääkaapissa 4-8 tuntia.
  2. Ota broilerinkoivet jääkaapista tuntia ennen grillaamista. Jos haluat voit grillata kanankoivet kotona sähköuunin grillivastuksen alla, 200-astetta noin 20 minuuttia ja kuumentaa ne grillissä saunarannassa. Jos grillaat broilerinkoipia ulkona lado ne ritilälle ja kypsennä grillin ylätasolla noin 20 minuuttia välillä käännellen.

Lue myös: Pieni grillausopas


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillatut broilerinkoivet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.