Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Porsaankyljykset kumkvattikastikkeella

Ainekset

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl margariinia
  • 150 g kumkvatteja
  • 3 kpl pientä sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 3 dl vettä
  • ¾ dl faniinisokeria
  • pala tuoretta inkivääriä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

 

  1. Ruskista kyljykset kevyesti voissa paistinpannulla. Pane kyljykset uunivuokaan ja kaada päälle soijakastike. Anna maustua hetki.
  2. Kuumenna margariini paistinpannussa. Lisää siihen viipaloidut kumkvatit, lohkotut sipulit ja paloitellut valkosipulinkynnet. Anna niiden pehmetä muutama minuutti ja lisää sitten neste.
  3. Mausta kastike sokerilla, raastetulla inkiväärillä ja mausteilla ja anna seoksen hautua noin 15 minuuttia.
  4. Kaada valmis kastike kyljyksille ja kypsennä niitä 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Porsaankyljykset kumkvattikastikkeella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.