Täytetty broileripihvi ja yrttikuskus
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
Ainekset
- 50 g vuohenjuustoa
- 0.5 dl rucolanlehtiä
- broilerin fileepihvi
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
- 2 tl öljyä
- puolikas sipuli
- valkosipulinkynsi
- 1.5 dl vettä
- 1 dl kuskusia
- 1 tl öljyä
- 2 rkl persiljaa
Valmistusohje
- Leikkaa rucolanlehdet pieniksi. Pehmitä vuohenjuusto haarukalla. Sekoita sekaan rucolanlehdet ja ripaus mustapippuria.
- Leikkaa broilerin fileeseen tasku, aloittaen fileen paksulta sivulta. Täytä tasku vuohenjuustotäytteellä. Sulje tasku muutamalla coktailtikulla. Ripottele broilerin pintaan suolaa ja mustapippuria.
- Paista filee paistinpannulla tilkassa öljyä kypsäksi. Aloita paistaminen kuumalla pannulla, jotta saat fileeseen kauniin paistopinnan, jatka paistamista miedommalla lämmöllä. Filee on melko paksu, joten kypsymiseen menee noin 10 minuuttia.
- Broilerin paistuessa valmista kuskuslisäke. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä paistinpannulla. Lisää vesi ja kiehauta. Nosta pannu liedeltä ja lisää kuskussuurimot, lisää myös teelusikallinen öljyä. Odota noin 3 minuuttia.
- Sekoita kuskusin joukkoon persiljasilppu. Tarjoile täytetyn broilerin fileen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Täytetty broileripihvi ja yrttikuskus