Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoidut katkaravut

Marinoidut katkaravut ovat sopivat täydentämään monenlaista juhlapöytää.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Marinoidut katkaravut

  • 500 g katkarapuja

Marinointiliemi

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl sitruunaruohotahnaa
  • ½ tl inkivääritahnaa
  • ½ tl makeaa chilikastiketta
  • 2 limetin tai puolen sitruunan mehu
  • 2 rkl sitruunaöljyä
  • 1 kevätsipulinvarsi

Valmistusohje

Marinoidut katkaravut valmistuvat näin.

1. Ota katkaravut sulamaan ja anna niiden sulaa tunnin ajan siivilässä.

2. Sekoita sillä aikaa mausteliemen ainekset.

3. Kaada katkaravut mausteiden joukkoon ja anna niiden maustua jääkaapissa pari tuntia.

4. Tarjoa marinoidut katkaravut salaatinlehdellä tai kulhossa.

Katkarapu-misosalaatti Marinoitu kalasalaatti Ruoka.fi: Katkarapu-avokadohyydykekakku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut katkaravut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.