Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karamellisoitu verigreippi

Karamellisoitu verigreippi on piristävän raikas herkku, joka maistuu niin brunssipöydässä kuin jälkiruokanakin.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

  • 1 verigreippi
  • 2-3 rkl ruokosokeria
  • pekaanipähkinöitä/vahvaa minttua

Valmistusohje

 

Kuumenna uunin grillivastukset 250 asteisiksi.

Valitse painava greippi, se on mehukkain. Halkaise greippi ja pane puolikkaat uunivuokaan. Ripottele päälle reilusti sokeria.

Grillaa verigreippejä uunissa kunnes niiden reunat alkavat saada hieman väriä.

Viimeistele hedelmät pähkinärouheella ja /tai minttusilpulla.

Nauti hieman jäähtyneenä brunssilla tai kevyenä jälkiruokana.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karamellisoitu verigreippi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.