Nachopelti nyhtöpossusta
Nachopelti nyhtöpossusta on herkullinen illanistujaisruoka, joka maistuu kylmän oluen kanssa. Rapeat maissilastut saavat päälleen mehevää nyhtöpossua, salsaa, avokadoa sekä juustoa.
- Gluteeniton
- Munaton
Ainekset
- 200 g maissilastuja
- 2 avokadoa
- 300 g nyhtöpossua (tai vaihtoehtoisesti 400 g ruskistettua, tacomaustettua jauhelihaa)
- 10-15 mustaa oliivia
- 3-4 rkl chipotle salsaa (Indian)
- 2-3 rkl jalapenoviipaleita
- 3 dl juustoraastetta
Lisäksi
- 2-3 kourallista kourallista babypinaattia tai salaattisekoitusta
- 1 rkl oliiviöljyä
- pari tippaa balsamicoa
Valmistusohje
- Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Kuori ja viipaloi avokadot
- Levitä maissilastuille nyhtöpossu, avaokadoviipaleet, oliivit ja jalapenoviipaleet.
- Lusikoi chipotlesalsaa ainesten päälle ja ripottele viimeiseksi päälle juustoraaste.
- Kypsennä nachopeltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto saa väriä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nachopelti nyhtöpossusta