Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tempurataikina

Tempura-taikina on helppo tehdä itse. Japanilaisen tempuran saat taikinassa kieräytetyistä ja uppopaistetuista kalapaloista, äyriäisistä tai kasvispaloista.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Tempurataikina

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl kylmää vettä
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 4 rkl maissitärkkelysjauhoa (Maizena)
  • 1 rkl riisijauhoa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Tempurataikina tehdään näin:

1. Riko kaksi kananmunaa kulhoon yksitellan ja lisää vesi. Sekoita.

2. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet keskenään jalisää  ne huolellisesti sekoittaen siivilän läpi seuloen kananmuna-vesiseokseen.

Lisää reseptejä: Kala-tempura Tempura

Lue myös Anna.fi: Maki-sushi, wasabi-lohikakku, tempura – raikkaasti japanilaisittain


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tempurataikina

Sinun täytyy kommentoidaksesi.