MAINOS | Touch of Taste
MAINOS | Touch of Taste

Taivaallisen hyvää kanapastaa

Hellapoliisin kermainen kanapasta on nopea valmistaa ja se maistuu kaikenikäisille. Touch of Taste -kanafondi antaa ruoalle herkullisen täyteläisen maun.

Fondilla saa helposti makua ruokaan niin arjessa kuin juhlassakin. Kun ateria valmistuu liedellä tai uunissa, lorauta sekaan fondia. Se liukenee helposti, joten sitä voi lisätä ruoanlaiton jokaisessa vaiheessa. Annostelu on helppoa, sillä kokkaaja voi itse säädellä, kuinka paljon makua ja intensiivisyyttä hän haluaa ruokaan. Lisää ensin tilkka ja maista!  Yksinkertainen muistisääntö helpottaa annostelua: 1,5 ruokalusikallista fondia vastaa yhtä liemikuutiota.

Korvaa suolan

Tunnetun Hellapoliisi-ruokasivuston takana oleva Kati Jaakonen hyödyntää fondeja lähes päivittäin. Nestemäisillä fondeilla voi korvata suolan ruoanvalmistuksessa.

”Fondeilla voi maustaa uuniruokia, paistoksia, mureketaikinoita, kastikkeita, salaattikastikkeita, peruna- ja juuressoseita. Nestemäiset fondit liukenevat helposti myös kylmiin ruokiin, joten ne sopivat mainiosti antamaan makua myös marinadeihin, kylmiin kastikkeisiin ja salaatteihin.”, Kati kertoo.

Pitkä säilyvyysaika

Yksi hänen suosikeistaan on Touch of Taste -kanafondi, joka sopii monipuolisesti kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Kati teki suussasulavan kanapastan, johon kanafondi tuo täyteläistä makua. Pasta maistuu myös kasvisversiona, jossa kanafondi korvataan vegaanisella Touch of Taste Kasvisfondilla.

”Välillä on kiva kokeilla myös muita makuja ja mukavaa on sekin, että fondit säilyvät pitkään, parasta ennen -päivämäärään saakka jääkaapissa”, Kati sanoo.

Touch of Taste -perheeseen kuuluu yhteensä 13 eri makuista fondia. Fondit on tehty laadukkaista raaka-aineista, ilman lisättyjä arominvahventeita tai hiivauutetta. Tutustu valikoimaan!

 

Hellapoliisi jakaa vinkit ruoanlaittoon ja leivontaan ja haluaa innostaa kaikkia nauttimaan siitä!

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Taivaallisen hyvää kanapastaa

Niina

Siis tuli todella ihanaa.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.