Ruotsalainen mansikka-raejuustokakku
Ruotsalaiseen juhannukseen kuuluu raejuustokakku kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla. Hyvältä se maistuu Suomenkin kesässä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
Raejuustokakku:
- 2 dl kuorittuja manteleita
- 1 dl sokeria
- 5 dl raejuustoa
- 2 dl kermaa
- 2 dl maitoa
- ½ dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- voita voiteluun
Mansikkasalaatti:
- 1 l mansikoita
- ¾ dl sokeria
- 1 dl tuoretta minttua
LISÄKSI:
- tomusokeria
- kermavaahtoa
- syötäviä kukkia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ruotsalainen mansikka-raejuustokakku