Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marjaisat bruschetat

Kesän yllätysvieraille syntyvät pullaviipaleista, pikakreemistä ja marjoista vartissa kahvin kanssa tarjottavat herkkupurtavat.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Marjabruschettat:

  • 250 g tuoreita marjoja, esimerkiksi mansikkaa, vadelmaa, mustikkaa, punaherukkaa
  • 1 ½ rkl sokeria
  • 8 pullaviipaletta
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ appelsiinin kuori
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • mintunlehtiä

Valmistusohje

Marjaisat bruschetat tehdään helposti näin:

1. Perkaa marjat kulhoon ja sirota päälle sokeri. Anna marjojen mehus­tua viileässä muutama tunti.

2. Grillaa pullaviipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi. Nosta tuo­rejuusto kulhoon. Pese appelsiini huolellisesti, raasta kuori ja purista me­hu tuorejuuston joukkoon. Notkista tuorejuusto tasaiseksi.

3. Levitä jäähtyneille pullaviipaleille tuorejuustoa, ja päälle mehustuneet marjat. Koristele mintunlehdillä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 14/17.

Lisää hetkessä valmiita marjaherkkuja:

Pappilan hätävara

mansikkajälkiruoka

Mansikkajälkiruoka

Köyhiä ritareita marjoilla ja kermavaahdolla päällystettynä

Köyhät ritarit

Ruoka.fi: Juustokakku lasissa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marjaisat bruschetat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.