Ruoka Hyvästit teflonpannuille? EU pyrkii kieltämään rasvaa ja likaa hylkivät ”ikuisuuskemikaalit” – näin pannuvalmistajat vastaavat
Ruoka Paistinpannu on keittiön käytetyin perusväline – onko suosikkisi pinnoitettu, keraaminen, valurautainen vai teräksinen pannu? Kokosimme parhaat neuvot valintaan ja reseptivinkit
Ruoka Testasimme airfryerit kolmesta eri hintaluokasta – halvin laite yllätti tehollaan ja erityisen rapeilla lohkoperunoilla
Ruoka Miten onnistuu vuohenjuuston paistaminen ehjänä täydellisen rapeaksi? Kokeile pomminvarmaa leivinpaperikikkaa
Ruoka TM testasi 4 isoa ja hintavaa airfryer-laitetta – kuumalla kiertoilmalla saadaan rapeus ruokaan ilman rasvaa
Ruoka Suomalaiset hurahtivat airfryereihin – Sari paistaa ”pöhöttimellä” niin kananmunat, kanafileet kuin korvapuustitkin
Ruoka Onko paistamasi kala aina kuivaa ja mautonta? Kokki Kape Aihinen paljastaa parhaat niksit kalan paistamiseen: ”Vaahtovoipaistaminen on seksikkäintä koko ruokamaailmassa!”