Kotiliesi
Tilaa
Kirjaudu
Päävalikko
Sulje valikko
Hae
Kotiliesi Klubi
Ruoka
Reseptit
Arjen nopeat ja helpot
Viikon ruokalista
Ihmiset
Tarinat
Nostalgia
Talous
Kulttuuri
Luonto
Hyvinvointi
Liikunta
Suhteet
Terveys
Koti
Sisustus
Kodinhoito
Puutarha
Lemmikit
Huonekasvit
Käsityö
Askartelu
Neulonta
Virkkaus
Ompelu
Toukola & Kotiliesi
Juhlat
Unelmien joulu
Paras pääsiäinen
Kevään juhlat
Näköislehdet
Kotiliesi näköislehti
Deko näköislehti
Maalla näköislehti
Kotiliesi Käsityö näköislehti
Kilpailut
Blogit
Suklaapossu
Himahella
Vappu keittiössä
Ota yhteyttä
Säilöntä
Ruoka
Hapattaminen eli fermentointi – onnistu helposti ja herkullisesti näillä ohjeilla
Ruoka
Sienten säilöntä – kuivaaminen, pakastaminen ja suolaaminen säilövät metsän aarteet
Ruoka
Sienten ryöppäys: Mitä ryöpätään, miten ja miksi? Katso vinkit ja onnistut!
Resepti
Korealainen kimchi
Resepti
Marokkolaiset suolassa säilötyt sitruunat
Ruoka
Jäikö hillo löysäksi? Muista aktivoida hillosokeri – onnistuminen on minuuteista kiinni
Resepti
Pikkelöidyt avomaankurkut
Resepti
Kurkumalla maustettu Marttojen hapankaali
Resepti
Itse tehty sriracha eli fermentoitu chilikastike ja chilitahna
Ruoka
Marttojen vinkkilista hillonkeittäjälle – näin onnistut hillon valmistuksessa!
Ruoka
Hillo ilman sokeria – onko se lainkaan hilloa? Martat vastaavat
Ruoka
Hillon perusohje ja Kotilieden parhaat hilloreseptit – näillä vinkeillä onnistut
Resepti
Pikkelöidyt kuusenkerkät
Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12
annosta
Sulje modaali
Sähköpostiosoite
Nimimerkki
Päivitä nimimerkki
Kirjaudu ulos