Sisustus

Uusi ilme keittiön välitilaan

Keittiön ylä- ja alakaapiston välinen tila päällystetään usein helppohoitoisilla materiaaleilla, jotka suojaavat lialta ja kosteudelta. Välitila vaikuttaa keittiön ulkonäköön, joten paneudu valintaa tehdessäsi ulkonäköön, kestävyyteen ja puhdistettavuuteen.

Työ- ja keittotason taustalle on paljon erilaisia materiaalivaihtoehtoja perinteisistä laatoista lasiin ja laminaattiin.

Laatat ovat pestäviä, kestäviä ja helposti asennettavia. Persoonallisen ilmeen saat tilaamalla laatat valokuvilla tai taideteoksilla.

Alumiinille voi pohjustaa valokuvan ja käyttää sitä suojana. Yksilöllisiä ratkaisuja tarjoavat esimerkiksi Decoprintit, Deko Shop ja Ferinkuva.

Välitilan lasiksi voit valita kirkasta, värillistä tai maalattua lasia. Voit myös asentaa lasin taakse tapetin. Lasi on helppo puhdistaa, vaikka sen heijastukset paljastavat pienimmätkin roiskeet.

Laminaattilevyt ovat ohuita. Niissä ei ole likaa kerääviä saumoja.

Lisää vinkkejä keittiöön: Kata vahvoilla väreillä Kata graafisesti mustavalkoisella 7 vinkkiä jauhokaapin järjestämiseen Lasit ja aterimet kiiltäviksi Ruoka.fi: Millaiset veitset kotikokkaajalle?

Kuva: Kristiina Kurronen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uusi ilme keittiön välitilaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.