Näin teet täytetyt viiriäiset
Täytetyt viiriäiset saavat ylellisen maun kotimaisesta hanhenmaksapateesta ja sienistä. Täytetyt viiriäiset sopivat syksyiseen juhlapöytään paahdettujen juuresten ja paistettujen sienten kera.
Silavaan tai pekoniin kääriminen estää pienten lintujen kuivumisen. Riistan mausteiksi riittää suola ja pippuri, mutta voit kokeilla myös yrttejä, sitruksia, katajanmarjaa tai glögimausteita.
1. Katso täytettyjen viiriäisten resepti. Valmista täyte sekoittamalla ainekset keskenään. Ruskista sipuli ja sienet.
2. Painele pehmeä täyte varovasti lusikalla linnun vatsaonteloon.
3. Sido linnut kostutetulla puuvillalangalla siten, että koivet ja siivet eivät harota.
Lisää ruokaideoita riistasta:
Poronkäristys syntyy helposti
Hirvipaisti on mehevää riistaruokaa
Riistaruokaa sorsasta, metsosta ja teerestä
Ruoka.fi: Pyyt paistiksi
Kuvat: Sampo Korhonen
Kommentoi
Kommentoi juttua: Näin teet täytetyt viiriäiset