Broileri-couscouskulho

Tarvitset:

1 rkl oliiviöljyä
400 g broilerin rintafileitä
1 ps Blå Band Couscous-Kasvispataa
4 dl vettä
2-3 lehtikaalin lehteä
1 nektariini
suolaa ja pippuria

Tee näin:

1. Paloittele broilerin fileet paloiksi ja ruskista pannulla tilkassa oliiviöljyä.
2. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Lisää joukkoon couscouspata-aines ja vesi.
4. Anna kiehua miedolla lämmöllä aina välillä sekoitellen noin 5 minuuttia.
5. Lisää sen jälkeen revitty lehtikaali ja paloiteltu nektariini ja keitä vielä noin 2 minuuttia.

Bloggaajan haastattelu: Makeaa elämää pilvilinnassa

Couscous testiryhmän kuvakilpailu

Mihin tilanteeseen tekemäsi couscous sopi erityisen hyvin?

Tekemäni broileri- couscouskulho sopi erityisen hyvin arkipäivien päivälliseksi meidän perheelle. Arkena on monesti kiire ja ruuanlaitolle ei ole aikaa, mutta couscousin tekee noin vartissa ja tämän jälkeen lautasella on ruoka, joka maistuu sille, että sen tekemiseen olisi mennyt useita tunteja. Couscous tekee siis arjen ruokailuistakin hieman spesiaalimpia. Mikäli ruokaa jää, sen voi ottaa seuraavana päivänä töihin mukaan evääksi, eikä sitä tarvitse välttämättä lämmittää vaan se maistuu hyvältä myös kylmänä. Tämän vuoksi tekisin broileri-couscousin ehdottomasti mukaan myös piknikille, jossa sen voisi nauttia ystävien kanssa hyvän leivän kera.

Mikä kyseisen couscousin valmistuksessa tai maussa on parasta?

Couscousissa ehdottomasti parasta on nopea valmistusaika ja se, että pata-aineksia voi pitää kotona kaapissa ja riittää, että muistaan ostaa kaupasta broileria, mifua, halloumia tms. ja kotona saa tehtyä ruuan näppärästi ja nopeasti. Kotona on siis aina ruokaa, kunhan vain pata-aineksia on kaapissa.

Palaa takaisin kilpailusivulle ja äänestä suosikkiasi tästä!