CousCous Wrapit

Tarvitset:

2-4 annosta

1 pss Blå Band Couscous-Kasvispataa
2 dl kiinankaalia
1/4 kesäkurpitsa
kourallinen babypinaattia
1/2 vihreä paprika
1 kevätsipuli
2-3 kananmunaa
auringonkukkaöljyä
2 isoa täysjyvätortillalettua

Tee näin:

1. Loraus soijaa (ja tabascoa oman maun mukaan)
2. Kypsennä
couscouspata ohjeen mukaan valmiiksi.
3. Pilko kasvikset pieniksi ja kuullota wok-pannulla.
4. Kaada couscouspata kasvisten joukkoon ja sekoita.
5. Lisää kananmunat joukkoon ja sekoittele kunnes ne ovat kypsyneet.
6. Jaa couscouspata kahden tortillan keskelle puoliksi ja taittele wrapit kiinni.
7. Paista wrappeihin pinta, kannattaa paistaa ensin se puoli missä taitokset ovat.
8. Se sulkee wrapin ja helpottaa sekä paistamista että syömistä.

Bloggaajan haastattelu: Frutti Di Mutsi

Mihin tilanteeseen tekemäsi couscous sopi erityisen hyvin?

Tämä versio maistuu hyvälle niin kylmänä kuin kuumanakin. Wrapit on helppo napata aamulla mukaan take-away-aamiaiseksi tai -lounaaksi. Lisäksi herkullinen wrap maistuu koululaiselle välipalana ja se on helppo ottaa mukaan myös piknikille tai harrastuksiin. Isoon nälkään voi syödä kokonaisen wrapin, pienempään riittää puolikas. Kananmuna ja couscous sitoo täytteen hyvin paikalleen ja se on helppo syödä sotkematta!

Mikä kyseisen couscousin valmistuksessa tai maussa on parasta?

Helppous ja nopeus. Maut ovat balanssissa eikä couscous vaadi höyrytystä tai irrottamista, kuten arabialaiseen tyyliin kuuluu. Pata on myös helppo tuunata nopeasti heittämällä sekaan vähän kanaa tai falafeliä.

Palaa takaisin kilpailusivulle ja äänestä suosikkiasi tästä!