3 x keittiötrendi

Keittiö ei ole enää vain valkoinen blokki olohuoneen jatkeena. Nyt saavat puupinnat, värit ja luovuus näkyä keittiösuunnittelussakin.

Trendi 1: Raja olohuoneen ja keittiön välillä poistuu

Pystytkö enää erottamaan, missä keittiö alkaa ja mihin olohuone loppuu? Ei se mitään, sillä huoneiden rajoilla ei ole enää väliä. Keittiökaapistot alkavat muistuttaa nyt kirjahyllyjä. Voit sommitella niistä haluamasi kokonaisuuden: pieniä ja kapeita hyllyjä kauniille lasitavaroille, isoja laatikostoja kätkemään keittiökoneita. Työvälineet saavat nyt täyttää välitilan, sen mahdollistavat erilaiset säilytysratkaisut, jotka sisältävät kiskoihin asennettavia koukkuja, tasoja ja hyllyjä.

Italialaisen Scavolinin Motus-kokonaisuus lanseerattiin tänä syksynä. Lisätietoja: Keittiöstudiot

Scavolinin Motus-keittiökokonaisuus

Kotimaisen A la Carten Stage on seinälle asennettava kehikko, jota voi muunnella erilaisilla tasoilla tai laatikoilla. Siihen voi sijoittaa astioita tai kauniita esineitä ja työtarvikkeita käden ulottuville. Lisätietoja: Keittiömaailma

A la Carten Stage-keittiö

Trendi 2: Luonnon sävyt

Korkeakiiltoisuus on out, nyt täytyy olla mattapintaa! Valkoinen pitää yhä värinä pintansa, mutta sen rinnalle tulevat voimakkaina erilaiset maanläheiset, tummat sävyt harmaasta mudanruskeaan. Myös puupinta tulee takaisin, ja siinä saavat puun syyt näkyä.

Kvänumin Intro-keittiö on jalavaa, jossa kauniit puun syyt luovat luontevia pystyraitoja. Lisätietoja: Kvänum

Kvänumin Intro-keittiö

Trendi 3: Luonteva osa kokonaisuutta

Ruoanlaiton trendikkyys on muuttanut myös keittiön yhdestä erillisestä nurkasta sosiaaliseksi osaksi kotia. Kotikokin ei tarvitse kadota kyökin uumeniin ateriaa valmistaessaan, vaan hän voi seurustella muun perheen tai vieraiden kanssa. Ja kaikki pääsevät osallistumaan yhteisen aterian valmistukseen.

Ikean Ekestad on tammiviilua, jonka päällä on kirkas akrylaattilakka. Lisätietoja: Ikea

Ikean Ekestad-keittiö

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: 3 x keittiötrendi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X