Sisustus

5 vinkkiä säilytykseen

Tuskailetko tavarakaaoksen ja säilytystilojen vähyyden kanssa? Tuttu tilanne, johon kuitenkin löytyy apua. Näillä vinkeillä saat maksimoitua säilytystilan ja hillittyä kaaosta.

1 Hyödynnä kaikki huonetila lattiasta kattoon. Jos tilaa on, asenna koko seinän levyinen liukuovikaapisto makuuhuoneeseen ja eteiseen. Liukuovet vievät vähemmän tilaa ja niiden peiliosat antavat tilan tuntua. Myös kaapistojen yläpuoliset tilat kannattaa hyödyntää kausitavaroiden säilyttämisessä.

2 Muunneltavat kalusteet säästävät tilaa. Pyörillä olevat sivupöydät, lipastot ja sohvat saat tarpeen tullen siirrettyä näppärästi syrjään. Klaffipöytä on hyvä ratkaisu keittiössä silloin, kun vakituisia asukkaita on vaikka kaksi, mutta ystäviä on kiva kestitä silloin tällöin.

3 Avohyllyt ovat näppärä ja kevyt ratkaisu päivittäin käytettävien pientavaroiden säilytykseen. Ruokatarvikkeetkin voi säilyttää avohyllyillä kauniissa purkeissa.

4 Hanki harvemmin käytössä oleville tavaroille koreja ja laatikoita, jotka saat piiloon sänkyjen alle tai näkyvästi esiin kaappien päälle. Nimikoi laatikon sisältö, niin löydät hakemasi helpommin.

5 Makuuhuoneen vaatesäilytyksen voit hoitaa erillisten rekkien avulla. Siirreltävät sekä seinään tai kattoon kiinteästi asetettavat rekit ovat kevyitä myös katsella. Arkivaatteet löytyvät helposti.

sailytys_vaaleat

Siniovinen Lundia Classic -hylly, 188x84x32 cm, 1 172 e, Lundia.

Lastu-pärekori alk. 119,90 e, Verso Design.

Moduli-senkki 1 482 e, Muurame.

Vipp 441 -pyykkikorissa on kankainen pussi, vetoisuus 75 l, 459 e, Formverk.

 

sailytys_vari

Tillfälle-sivupöytä 149 e, Ikea.

Muuton Reflect-lipasto 1 995 e, Finnish Design Shop.

Kuparinvärinen Componibili 188 e, Formverk.

Normann Copenhagenin One Step Up -kirjahylly, 200x78x45 cm, 40 e, Finnish Design Shop.

1259_Mittenshelf_black(72dpi)

Kevyt metallilankakori Mitten Shelf 80 e, Room 21.

 

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: 5 vinkkiä säilytykseen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.