Sisustus

7 x persoonallinen hotelli

Suunnitelmissa lomareissu kotimaassa? Kokosimme seitsemän persoonallista hotellia ja majataloa ympäri Suomea.

Hotel Bulevard Hanko

Hotel Bulevard Hanko Hotel Bulevard on sisustettu nimekkäiden suomalaisten muotoilijoiden inspiroimana. Jokainen hotellin huone on erilainen. Bulevardi 8, Hanko.

Alapiha-majatalo

Alapiha Viehättävä Alapiha-majatalo on sisustettu antiikilla ja moderneilla suomalaisilla klassikoilla. Kustaa Vaasan katu 3, Tammisaari.

Dream Hostel

Dream Hostel & Hotel Helsinkiläinen Studio Puisto suunnitteli tamperelaisen Dream Hostelin yhteyteen skandityylisen, modernin Dream Hotel -konseptin. Sisustuksessa käytetty puu ja muut luonnonmateriaalit sekä hotellille epätyypillinen tilankäyttö ovat herättäneet kansainvälistä huomiota. Åkerlundinkatu 2, Tampere.

Hotel Indigo Helsinki

Hotel Indigo Helsinki Toimistotalosta hotelliksi muuttuneessa Hotel Indigo Helsinki Boulevardissa on esillä suomalaista designia sekä Linda Lingon ja Pietari Postin seinäkuvituksia. 120 huoneen hotellin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Soini & Horto. Bulevardi 26, Helsinki.

Hotelli Helka

Hotelli Helka Hotelli Helka on oiva majoituspaikka designin ystävälle. Rento, loistavalla paikalla sijaitseva hotelli on sisustettu Alvar Aallon huonekaluilla. Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki.

Yado Oikawa -majatalo

Yado Oikawa Japanilaishenkinen Yado Oikawa -majatalo on rakennettu vanhaan meijerirakennukseen. Yado Oikawa Old, Keskustie 23, Pukkila.

Hotel Onni

Hotel Onni Sicapelle-ravintola ja Onni-hotelli Porvoon vanhassa kaupungissa ovat uskomaton sekoitus luovuutta, hulluutta, rauhaa ja eleganssia. Kirkkotori 3, Porvoo.

Kommentoi

Kommentoi juttua: 7 x persoonallinen hotelli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.