7 x uutuusvalaisin

Lisää valoa? Kokosimme uutuuksia, jotka sopivat päivien pimentyessä monen kodin valontuojiksi. Juuri nyt pinnalla ovat harmaan sekä kuparin- ja savenpunaisen eri sävyt.

neljä harmaata valaisinta

 

Philip Bron Woudille suunnittelema pelkistetty kattovalaisin on saanut inspiraationsa pyöreiksi ja pehmeiksi muovautuneista rantakivistä. 345 e, Finnish Design Shop.

Lighthouse valaisee pehmeästi huurrelasin takaa. Pöytävalaisimesta on saatavilla kahta eri kokoa, pienemmän korkeus on 30 cm ja suuremman 40 cm, alkaen 160 e, Bolia.

Normann Copenhagenin Acrobat-pöytävalaisimen erilliset osat tasapainoilevat kiinni toisissaan vahvan magneetin avulla, 295 e.

Caché-lattiavalaisimessa on harkittuja yksityiskohtia, kuten varjostimen sisäpuolella olevat käsintaitellut pliseeraukset. 739 e, Le Klint.

kolme savenväristä valaisinta

Muuton Grain-kattovalaisin on valmistettu bambukuidusta ja polypropyleenista, jonka ansiosta valaisimen pinta tuntuu tekstiilimäiseltä, 119 e, Formverk.

Epätasainen pinta ja kuparinpunainen sävy saavat lasisen Melt-kattovalaisimen näyttämään laavalta. 876 e, Tom Dixon.

Note Design Studio suunnitteli Elements-valaisinsarjan, johon kuuluu niin katto- kuin lattiavalaisimia kauniin maanläheisissä väreissä. Valmistaja Zero, tiedustelut DECOlight.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: 7 x uutuusvalaisin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X