Bloggaaja Alexa Dagmar perusti ystävänsä kanssa vaatemerkin: ”Haluan rikkoa rajoja ja tehdä rohkeasti omaa juttuani”

Somevaikuttaja Alexa Dagmar luo ympärilleen harmoniaa, mutta pinnan alla piilee aimo annos asennetta. Nyt Alexa kertoo, mistä elementeistä hänen tyylinsä koostuu.

1. Kultaiset korut…

ovat olennainen osa tyyliäni. Kun korvissa on suuret renkaat ja sormessa sormus, tunnen olevani pukeutunut, vaikka jalassa olisi verkkarit.

Lue myös: Natalia Salmela, 31, osti kaksi puolihitas-loftia Helsingistä: ”Ensimmäisestä asuntokaupastani sain lähes sata tuhatta euroa voittoa”

2. Zarron Beja-tuolin…

suunnittelin yhdessä äitini Irene Lemmetin kanssa. Siinä itselleni ominainen, pehmeä muotokieli yhdistyy vaaleaan verhoiluun ja pähkinäpuujalkoihin.


3. Sugar high’n…

saan kauralattesta ja mantelicroissantista. Ne antavat vauva-arkeen hyvää energiaa ja muistuttavat korona-ajassa Pariisista, jota rakastan ja jonne matkustamisesta haaveilen.

4. Anissa Kermichen maljakon…

ostin itselleni lahjaksi synnytyksen jälkeen. Maljakon nimi, Love Handles, kuvastaa hyvin sitä, ettei tyyliseikkoihin tai omaan kehoon pidä suhtautua liian vakavasti.

Lue myös: Bloggaaja Alexa Dagmar perusti ystävänsä kanssa vaatemerkin: ”Haluan rikkoa rajoja ja tehdä rohkeasti omaa juttuani”

5. Toimiston peili…

on esimerkki ihailemastani optimismista. Kun soitin Lasitehtaaseen ja kysyin, onnistuisiko näin suuren, yksiruutuisen peilin valmistaminen, vastaus oli ”totta kai!”. Ensimmäisen blogipostauksen jälkeen peiliä on tehtailtu lukuisia kappaleita.

Lue myös: Somevaikuttaja Alexa Dagmar ja Irene-äiti: ”Välillämme ei ole tabuja”

6. Elämän jäljet…

tekevät Hermèsin vintagelaukusta ainutlaatuisen. Suosin muutenkin vintageasusteita, joiden luonteeseen kuuluva pieni epätäydellisyys tuo linjakkaaseen pukeutumiseeni kiinnostavaa kontrastia.

7. Valkoisen eri sävyihin…

rajoittuvalla väripaletilla luon ympärilleni harmoniaa. Minulla on ADHD, mutta levollinen tila auttaa minua keskittymään.

8. Oma vaatebrändi…

Almada Label on esimerkki harjoittamastani pehmeästä anarkismista. Perustimme ystäväni Linda Juholan kanssa muotibrändin, vaikka kummallakaan meistä ei ole vaatesuunnittelijan koulutusta. Portugalissa valmistetut vaatteet ovat kohtuuhintaisia, laadukkaita ja tyyliltään ajattomia. Haluan rikkoa rajoja ja tehdä rohkeasti omaa juttuani.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Bloggaaja Alexa Dagmar perusti ystävänsä kanssa vaatemerkin: ”Haluan rikkoa rajoja ja tehdä rohkeasti omaa juttuani”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X