Sisustus Tilaajille

Annan ja Tuomaksen kakkoskotiin haettiin hotellimaista fiilistä – pienen tilan harmonia syntyi tarkkaan valitulla väripaletilla

Helsingin ytimessä sijaitsevaan kakkos­kotiin haettiin rauhoittavaa tunnelmaa väreillä ja hotellimaisella sisustuksella. Tuomaksen ja Annan aistikas asunto on kuin hämyisä pesä keskellä kaupungin vilskettä.

”Iso-Roobertinkadun kaupunkiasunto on minun ja vaimoni Annan kiintopiste Helsingissä. Yövymme siellä pääkaupunkiin suuntautuvien työmatkojen aikana ja joskus viikonloppuisinkin.

Asumme Turussa aivan Aurajoen rannalla ja työskentelemme pääosin sieltä käsin, mutta työt ovat entistä enemmän vaatineet Helsingissä olemista. Mietimme jopa Helsinkiin muuttoa, mutta viihdymme Turussa valtavan hyvin ja luopuminen lähellä asuvista sukulaisista ja ystävistä tuntui vaikealta.

Hotellissa on kiva olla hetki, mutta kaipasimme pysyvämpää, kodinomaista paikkaa. Ajatuksena oli, että voisimme viettää täällä perheen kesken myös viikonloppuja. Ja kun emme itse ole täällä, ajatuksena on myös vuokrata asuntoa tutuille, kuten teemme Nauvon vapaa-ajan asuntomme Villa Nagun suhteen.

”Hotellissa on kiva olla hetki, mutta kaipasimme pysyvämpää, kodinomaista paikkaa. Ajatuksena oli, että voisimme viettää täällä perheen kesken myös viikonloppuja.”
”Hotellissa on kiva olla hetki, mutta kaipasimme pysyvämpää, kodinomaista paikkaa. Ajatuksena oli, että voisimme viettää täällä perheen kesken myös viikonloppuja.” © Krista Keltanen
Muutama harkittu detalji riittää, kun tilaa on rajallisesti. Olohuoneen ikkunalle Anna ja Tuomas hankkivat Menun maljakot. Olohuoneen rottinkinen patterisuoja teetettiin Woodella.
Muutama harkittu detalji riittää, kun tilaa on rajallisesti. Olohuoneen ikkunalle Anna ja Tuomas hankkivat Menun maljakot. Olohuoneen rottinkinen patterisuoja teetettiin Woodella. © Krista Keltanen

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Annan ja Tuomaksen kakkoskotiin haettiin hotellimaista fiilistä – pienen tilan harmonia syntyi tarkkaan valitulla väripaletilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.