Sisustus

Asuntomessut 2020 Tuusulassa – kokosimme infopaketin messuista sekä ihanimmat asuntomessujutut Tuusulasta ja vuosien varrelta!

Asuntomessut 2020 järjestetään Tuusulassa. Tervetuloa teemasivullemme, johon kokosimme tärkeää infoa messuista ja kaikki ihanat jutut asuntomessuista! Asuntomessut ovat sisustajan vuoden kohokohta. Tutustu Dekon messutalo Puron lämpimään minimalismiin ja aikaisempien asuntomessujen ihaniin sisustusideoihin.

Asuntomessut 2020 järjestetään nyt Tuusulassa kolmatta kertaa. Kautta aikojen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin Tuusulan Nummenharjussa 50 vuotta sitten.

Rykmentinpuiston vanha varuskunta-alue päivitetään nykyaikaan modernin pientaloalueen voimin. Messuilla on mukana 33 upeaa messukotia.

Lue myös: Minimalistinen koti menevälle pariskunnalle – Venetsia-tuolit ja paahteiset värit ihastuttavat Dekon messutalo Purossa

Asuntomessut 2020 pähkinäkuoressa

Missä? Tuusulan Rykmentinpuistossa, noin 30 km Helsingistä. Messujen paikoitusalue sijaitsee Tuusulan urheilukeskuksessa: Kilpailutie 9, 04300 Tuusula

Milloin? 3.-30.8.2020

Aukioloajat ma–pe kello 12–20 la–su kello 10–18 perjantaina 21.8. pidennetty aukioloaika kello 12–22

Lue myös: Asuntomessut Tuusulassa

Asuntomessut 2020: hanki lippu ennakkoon

Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti. Liput myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon.

Osta oma asuntomessulippusi verkkokaupasta, niin varmistat sisäänpääsyn sinulle ja seurueellesi sopivana ajankohtana. Klikkaa verkkokappaan!

Lippujen hinnat aikuinen 26 € lapsi (7–15 vuotta) 13 € lapsi (0–6 vuotta) 0 € perhelippu (kaksi aikuista ja kolme lasta) 52 € pysäköinti 10 €

Miten turvallisuudesta huolehditaan messuilla?

Messualueen sisääntuloa porrastetaan niin, että tunneittain alueelle pääsee enintään 500 kävijää. Ennakkoon ostettu lippu ohjaa saapumaan oikeaan aikaan.

Ennen messujen sisääntuloporttia on alue, jossa voi odottaa turvallisesti turvavälimerkintöjä noudattaen ennen oman ryhmän sisäänpääsyä.

Yleisöä ohjataan liikkumaan ennalta suunniteltua reittiä pitkin, jotta voidaan välttää ruuhkautumiset alueella ja pidetään vierailijamäärät yksittäisissä kohteissa turvallisen kokoisina. Henkilökunta ohjaa paikan päällä ja neuvoo tarvittaessa.

Näyttelyhallissa  ja ulkonäyttelyalueilla tulee huolehtia riittävistä turvaväleistä. Näyttelyhalliin on sijoitettu käsien desinfiointipisteitä ja turvavälit on merkitty maahan.

Saapumisesi jälkeen messualueella vietettyä aikaa ei ole rajoitettu, vaan voit vapaasti tutustua messukoteihin kyseisen päivän aukiolon loppuun saakka.

Dekon kohde: designtalo Puro ihastuttaa Tuusulan asuntomessuilla

Dekon oma kohde on 153 neliön kokoinen Villa Puro. Designtalo Puro on veistoksellinen talo rapatulla julkisivulla ja puutehosteilla. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä.

Kirsikkana kakun päällä talossa on Yale Doorman -älylukko, joka on turvallinen, avaimeton ratkaisu moderniin omakotitaloon.

Talon sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

Kokosimme kaikki asuntomessuuista kertovat jutut teemasivulle. Tervetuloa inspiroitumaan!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Asuntomessut 2020 Tuusulassa – kokosimme infopaketin messuista sekä ihanimmat asuntomessujutut Tuusulasta ja vuosien varrelta!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.