Asuntomessut sisustuskierros x 2: Vaaleat ja värikkäät kohteet – onko valintasi skandinaavinen harmonia vai säväyttävä väripilkku?

Värit, materiaalit ja tekstuurit ovat suuressa roolissa Tuusulan asuntomessuilla. Asuntomessut sisustuskierros koottiin kahdella tyylillä. Etsitpä vaaleaa harmoniaa tai sävyillä leikittelyä, löydät varmasti tutkittavaa listaamistamme messukohteista.

Asuntomessut sisustuskierros kahdella tyylillä. Tuusulan asuntomessuilla on tutkittavaa monen sisustustyylin ystävälle. Kokosimme kaksi erilaista kohdekierrosta. Ensimmäisellä kierroksella inspiroidutaan skandinaavisesta vaaleudesta. Luonnonmateriaalit ja vaaleat sävyt luovat rauhoittavaa tunnelmaa.

Toisella kierroksella poimitaan messujen säväyttävimmät väripilkut, jotka antavat inspiraatiota värien käyttämiseen kotonakin. Ihastu bohotyyliin, poimi parhaat murretyt seinäsävyt tai anna kirkkaiden värien piristää.

Kumpi sisustuskierros on sinun valintasi?

Lue myös: Asuntomessut 2020 Tuusulassa – kokosimme infopaketin messuista sekä ihanimmat asuntomessujutut Tuusulasta ja vuosien varrelta!

Asuntomessut sisustuskierros 1 – lämpimän vaaleaa

Skandinaavinen kierros poimii parhaat palat ajattoman vaaleista messusisustuksista. Kiinnitä huomiota materiaaleihin, tekstuureihin ja sävyjen toistumiseen tiloissa.

Kierroksen helmi: HEVI kivitalo Lumitiikeri kohde nro 7

Laura Seppäsen suunnittelemassa HEVI kivitalojen kohteen sisustuksessa valkoista syventävät ajankohtaiset vaalean beigen ja harmaan sävyt. Musta rytmittää värimaailmaa tehokkaasti, samoin kauniit tammipinnat, kuten rimoitukset, portaat ja yksittäiset kalusteet.

Mittava huonekorkeus tuo olohuoneeseen avaruutta, mutta muhkeat sohvat, matto ja suuri viherkasvi tasapainottavat tilan pehmeäksi ja kodikkaaksi.

Vaasit ja veistokset on sommiteltu hauskoiksi ryhmiksi sohvan taakse, josta ne näkyvät tilan molempiin suuntiin.

Kohde 7 HEVI kivitalo Lumitiikeri.

Kohde 7 HEVI kivitalo Lumitiikeri. Kuva: Mikael Pettersson

Kierroksen muut kohteet

12 Villa Hiili
14 Jukkatalon Tuulia
15 Kastelli Kuori
21 Kastelli Kuori 115
22 Villa Rokka
27 a Lammi-Kivitalo Dublio
32 Cubesta Metsänkuningas
38 Finnlog Hetena
40 Illyria

Asuntomessut sisustuskierros 2 – värien paluu

Värit ovat tehneet näyttävän paluun sisustuksiin. Väripilkkujen sierros poimii messukohteista ne, joissa värejä on käytetty rohkeasti, taidokkaasti ja ennakkoluulottomasti.

Kiinnitä huomiota taiteeseen, tekstiileihin ja sävyjen kerrostamiseen seinävärin, kalusteiden ja tekstiilien yhteispelillä.

Kierroksen helmi: Hirsitalo Honka Huomen kohde nro 41

Hirsitalo Honka Huomenen sävykäs sisustus on sisustussuunnittelija Maru Hautalan käsialaa. Hirsikoti näyttäytyy modernina, selkeälinjaisena ja yllättää sävykkyydellään. Raikkaan sininen keittiö on omassa syvennyksessään, harmaaksi sävytetyt isot hirsiseinäpinnat saavat rinnalleen vihreää, keltaista ja vaaleaa puuta. Kokonaisuus on kutsuva, mutta ei hyppää silmille. Jos pohdit, miten omaan kotiin voisi lisätä sävyjä ja väriä, nappaa täältä ideat. Karkkina on vilvoittelutilassa oleva värikäs orangerié!

Kohde 41 Honka Huomen.

Kohde 41 Honka Huomen. Kuva: Mirva Kakko

Kierroksen muut kohteet

2 Talo Modern
8 Dekotalo Ruuti
10 Skanska BoKlok
13 Designtalo Puro
19 Sievitalo Villa Kultakoivu
27 b Lammi-kivitalot Dublio
39 Talo Uusi Unelma

Keskustelu

Kommentoi juttua: Asuntomessut sisustuskierros x 2: Vaaleat ja värikkäät kohteet – onko valintasi skandinaavinen harmonia vai säväyttävä väripilkku?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X