Sisustus Tilaajille

Alkovista tulikin keittiö! Betten kodin remontissa huonejärjestys laitettiin kokonaan uusiksi

Muotoilija Bette Eklund remontoi itselleen ja avopuolisolleen tunnelmallisen kaksion vanhaan talonmiehen asuntoon. Isoin muutos tehtiin keikauttamalla huonejärjestystä.

Asunnon pitäisi olla mahdollisimman korkealla, jotta ikkunoista aukeaisivat upeat näkymät pitkälle. Näin muotoilija Bette Eklund ajatteli aikaisemmin, mutta tämän kodin myötä ajatukset ovat muuttuneet. Maan tasallakin on hyvä olla.

Maaseudulla luonnon keskellä kasvanut Bette on kotiutunut Turun keskustaan, jossa nykyinen koti on aivan kaupungin ytimessä, bussiasemaa vastapäätä. Aurajoki puistoalueineen on kuitenkin vain seitsemän minuutin kävelymatkan päässä. Koti on entinen talonmiehen asunto kerrostalon katutasossa, jonka ikkunasta avautuu upea näkymä taloyhtiön vehreälle sisäpihalle.

”Ostin asunnon taloyhtiöltä muutama vuosi sitten ja remontilla sain siitä omannäköisen kodin. Asunnon tunnelmassa oli jotain omalaatuista, sellaista mitä en ole muualla nähnyt”, Bette kertoo.

Huonejärjestys uusiksi

Pohjaratkaisuun Bettellä oli heti mielessä muutostoiveita, jotta koti sopisi juuri hänen tarpeisiinsa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Alkovista tulikin keittiö! Betten kodin remontissa huonejärjestys laitettiin kokonaan uusiksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.