Deko

Bloggaajat: Tätä sisustustuotetta himoitsen juuri nyt

Näyttävä kattokruunu, uudistetun keittiön viimeistely upealla hanalla sekä käsintehdyt keraamiset ruukut ovat nyt bloggaajien haaveissa.

Aina on tilaa unelmille, sillä sisustamisessa vain taivas on rajana. Kysyimme Dekon bloggaajilta, mitä he himoitsevat sisustukseensa. Hurmaavan valkeaa -blogin Hanna, Cirkus-blogin Joanna ja Varpunen-blogin Susanna paljastavat, mistä sisustustuotteesta he haaveilevat juuri nyt.

Hurmaavan valkeaa -blogin Hanna himoitsee katseet keräävää Flosin kattokruunua

Flos kattokruunu on Hurmaavan valkeaa -blogin Hannan haaveissa.

”Valaisinhulluna sisustajana himoitsen useitakin valaisimia, mutta Flosin 2097/30-kattokruunu olisi upea sisustuselementti. Uskon, että se roikkuu meillä katosta vielä jonain päivänä, mutta kyseinen valaisin tarvitsee oikean tilan itselleen.

Ehkäpä seuraavassa kodissa olisi tilaa ja korkeutta tälle, vaikka ruokailutilan tai sisääntulon katseenvangitsijana.”

Hanna Fiskari

Hurmaavan valkeaa -blogia pääset lukemaan tästä.

Cirkus-blogin Joanna haluaa viimeistellä keittiönsä Tapwellin hanalla

Tapwell E184 hana

”Haaveilen yli 10 vuotta sitten uusitun keittiön faceliftistä. Kun remontti tulee ajankohtaiseksi, aion hankkia sinne Tapwellin messinkisen EVO 184 hanan, jota olen himoinnut jo pitkään. Se olisi juuri se katseenvangitsija, jota eleetön ja yksinkertainen keittiöni kaipaa.

Vaalea aito kivitaso kruunaisi hienosti kokonaisuuden. Kustannussyistä se taitaa kuitenkin jäädä vain haaveeksi.”

Joanna Ekberg

Cirkus-blogia pääset lukemaan tästä.

Varpunen-blogin Susanna istuttaisi kasvinsa Fogian keraamisiin ruukkuihin

Varpunen-blogin Susanna Vento haaveilee Fogia ceramicsin keraamisista ruukuista.

 

”Nyt kun viherkasvibuumi on kovimmillaan ja mullanvaihto on ajankohtainen aihe, haaveilen Carina Seth Anderssonin Fogialle suunnittelemista keraamisista ruukuista. Ruukut kiinnostavat, sillä haluan satsata kasvien lisäksi kauniisiin kasvatusastioihin eikä klassisten terrakottaruukkujen rinnalla ole pitkään aikaan ollut hyviä uusia vaihtoehtoja.

Hinta ja saatavuus hidastavat tällä hetkellä hankintaa, mutta toivottavasti ruukut tulisivat joku päivä jostain vastaan.”

Susanna Vento

Varpunen-blogia pääset lukemaan tästä.

 

Lue lisää:

Bloggaajat: Tästä sisustustavarasta en luovu Sisustusstailisti Susanna Vento: Nyt pinnalla sisustuksessa ovat lämpö, runsaus ja syvät värit Dekon lukijat äänestivät: Nämä ovat parhaat sisustustrendit vuonna 2017

Kommentoi

Kommentoi juttua: Bloggaajat: Tätä sisustustuotetta himoitsen juuri nyt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.