Sisustus

Deko Design paljastaa kaiken oleellisen suomalaisesta muotoilusta – uusi bookazine ajattomalle sisustajalle

Erikoisjulkaisu Deko Design aloittaa ajattomien lifestyle-julkaisujen sarjan. Luvassa on omat erikoislehdet mökkeilystä ja ompelusta.

Dekon ensimmäinen bookazine, ajaton Deko Design on ilmestynyt. Bookazine on  saatavilla vain lehtipisteistä.

Deko Design on Dekon ensimmäinen bookazine, ajaton erikoisjulkaisu, johon on inspiroivaa palata yhä uudelleen.
Deko Design on Dekon ensimmäinen bookazine, ajaton erikoisjulkaisu, johon on inspiroivaa palata yhä uudelleen.

Teemana Dekon ensimmäisessä bookazinessa on suomalainen design ja kotimaiset tekijät.

”Design ja keräily ovat yhä useamman harrastus. Toimivat second hand -markkinat tuovat aarteet suuren joukon ulottuville. Halusimme siksi tehdä Dekon taatulla tyylillä Suomi-designiin keskittyvän julkaisun, jossa on kaikki, mitä juuri nyt tarvitsee tietää muotoilusta ja ajattomasta sisustuksesta”, Dekon vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi kertoo.

Lehdessä etsitään ajattomuuden ja klassikoiden olemusta. Sisussuunnittelija Helena Karihtala paljastaa, kuinka hän on oppinut tekemään sisustusratkaisuja, jotka toimivat vuodesta ja kodista toiseen. Lisäksi mukana on suuri joukko uusia kotimaisten brändien ja suunnittelijoiden tuotteita, joista on joko tullut tai on vasta tulossa kotiemme uusia luottotuotteita.

Deko Design esittelee kattauksen uutta kotimaista designia. Nämä ovat tulevaisuuden klassikoita ja sisustajien tulevia luottotuotteita.
Deko Design esittelee kattauksen uutta kotimaista designia. Nämä ovat tulevaisuuden klassikoita ja sisustajien tulevia luottotuotteita.

Deko Designissa esitellään seitsemän upeaa suomalaista kotia, joissa kaikissa arvostus kotimaista designia kohtaan näkyy eri tavoin ja eri tyylillä toteutettuna. Jos vielä luulit, että kaikki suomalaiset kodit näyttävät samalta, Deko Designiin valittujen kotien joukko todistaa ennakkoluulosi vääriksi. Kodit ovat täynnä sävyjä, tarinoita, designia, persoonallista tyyliä ja inspiroivia sisustusratkaisuja.

Bookazine on laadukas erikoislehti, johon tekee mieli palata yhä uudestaan.

”Samalla Deko Design on avausjulkaisu lifestyle-lehtiemme sarjalle, josta tullaan seuraavaksi näkemään mökkeilyyn ja ihanaan kesänviettoon keskittyvä Mökki Maalla -lehti, joka ilmestyy toukokuussa”, Saija Hakoniemi kertoo.

Deko Design on myynnissä vain lehtipisteissä kautta maan 17.3.2021 lähtien. Hinta 5,90 e.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Deko Design paljastaa kaiken oleellisen suomalaisesta muotoilusta – uusi bookazine ajattomalle sisustajalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.