Deko uudistui – tutustu ilmaiseksi uunituoreeseen lehteen!

Uudistuksen kunniaksi voit käydä tutustumassa keskiviikkona 4.9. ilmaiseksi – ja ilman kirjautumista – Dekon näköislehteen! Lue myös, mitä päätoimittaja kertoo uudistuksen taustoista.

Dekoa päivittäessämme olemme tutkineet yhä enemmän sitä, mistä ajan henki kulloinkin kumpuaa ja ketkä sitä luovat ja soveltavat. Miksi kotimme on juuri sellainen kuin on? Kuka sen oikeastaan päättää?

On kiinnostavaa, miten sisustaminen linkittyy populaarikulttuuriin ja yhteiskunnan pohjavirtauksiin. On jännä nähdä, miten erilaisia tulkintoja kukin siitä tekee kodissaan ja koko tyylissään.

Tässä ajassa korostuu eettinen kuluttaminen ostamisen sijaan. Siksi kerromme yhä enemmän ihmisistä, jotka osaavat napata kiinni heikoista signaaleista ja soveltaa niitä luovasti ja eettisesti.

Dekon pääosassa ovat kodit ideoineen. Avaamme kuitenkin maailmaamme tutkimaan yhä enemmän kulttuuria, kiinnostavia design-kohteita ja -tarinoita. Uskomme voivamme avata hieman filosofiaa kauniiden kotien taustalla.

Voit käydä täältä tutustumassa uudistuneeseen Dekoon.

Anna meille sähköpostilla palautetta uudistuksesta (deko(at)otava.fi), tai kerro tuottajallemme Hanni Maulalle (hanni.maula(at)otava.fi) kauniista kodistasi, joka mielestäsi sopisi Dekon sivuille. Syyskuussa pääset tapaamaan meitä myös Habitare-messuilla.

Haluatko lukea lisää modernista asumisesta ja sisustamisesta, nähdä ihania skandikoteja ja saada uusimmat ideat ja trendit kotisi päivittämiseen? Tilaa lehti nyt tarjoushinnalla!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Deko uudistui – tutustu ilmaiseksi uunituoreeseen lehteen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X