Elokuun sisustusjutussa matkasimme Tallinnaan – 6 osoitetta hyvän ruoan ja kahvin ystäville

Tallinna on täynnä kiinnostavaa arkkitehtuuria, designia ja hyvää ruokaa. Tässä Dekon vinkit hyvän ruoan ja juoman ystäville Kalamajan trendikkäällä alueella.

Suomen naapurimaissa on paljon kiinnostavaa muotoilua, arkkitehtuuria, nähtävää ja koettavaa. Teimme elokuun sisustusjutussa reissun lähinaapuriimme Viroon ja etsimme Tallinnan kiinnostavimmat tuotteet, ravintolat ja kaupat. Tämän hetken kiinnostavin alue on Kalamaja, joka tarjoaa monia elämyksiä. Tässä jutussa keskitytään alueen herkullisimpiin osoitteisiin.

Kivi, Paper ja Käärid ravintola Tallinna

Kivi, Paper ja Käärid ravintola on baari, kahvila ja gluteeniton ruokapaikka. Tilassa järjestetään myös keikkoja ja tapahtumia.

Telliskivi 60 a C4

F Hoone Tallinna

Jo klassikoksi muodostunut rosoinen, teollisuustyyliin sisustettu  F-hoone on suosittu lounas ja illanviettopaikka, joka täyttyy päivisin tungokseen asti.

Telliskivi 60 A

Peatus kahvila, Tallinna

Peatus on kahteen vanhaan junanvaunuun rakennettu kahvila, jonka retrohenkinen sisustus on yhdistelmä vanhaa ja uutta.

Telliskivi 62Renard kahvila, Tallinna

Renard on viihtyisä kahvila, joka myy myös erikoiskahveja ja kahvitarvikkeita. Paikan erikoisuus on sen yhteydessä toimiva moottoripyöräkorjaamo.

Telliskivi 62Klaus Kohvik, Tallinna

Klaus Kohvik on lounastajan must-paikka. Herkulliset keitot ja leivät sekä kiinnostava miljöö houkuttelevat viihtymään.

Kalasadama 8

Balti Jaama Turg

Kuva: Kotiliesi/Himahella

Uusi kauppahalli Balti Jaama turg on valtaisa osittain katettu ja osittain avoin hallien kokonaisuus, josta löytyy niin ruokaa kuin antiikkiakin. Joka kerrokseen tutustuessa vierähtää helposti muutama tunti.

Kopli 1

Lisää matkavinkkejä sekä tietoja alueen parhaimmista designkaupoista ja nähtävyyksistä löydät elokuun Deko lehdestä. Päiväristeilyjä Tallinnaan tarjoaa muun muassa Eckerö Line.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Elokuun sisustusjutussa matkasimme Tallinnaan – 6 osoitetta hyvän ruoan ja kahvin ystäville

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X