Sisustus Tilaajille

Emman ja Mikon vuokrakodin piti olla vain väliaikainen, mutta toimiva pohja ja sijainti houkuttivat jäämään pidemmäksi aikaa

Koti on oma, kun se on itse sisustettu, vaikka neliöt olisivatkin vain vuokralla. Klassinen sisustus kestää aikaa ja antaa mahdollisuuden yhdistellä modernia tyyliä vintageen ja antiikkiin.

Helsingin ydinkeskustassa kaikki on lähellä. Sijainti, hulppea huonekorkeus ja avarat tilat runsaalla neliömäärällä saivat Emman ja Mikon ihastumaan asuntoon, josta tuli yllättäen pidempiaikainen koti, kuin he olivat aluksi suunnitelleet.

Moni varoitteli paria asunnon sijainnista, joka on joidenkin mielestä liian lähellä kaupungin sykettä ja menoa.

”Me kuitenkin viihdymme kantakaupungissa erittäin hyvin”, Emma kertoo.

Tähän tilavaan vuokrakotiin he päätyivät etsittyään sopivaa väliaikaisasuntoa, sillä Emman silloisen omistusasunnon korjausremontti venyi ja venyi taloyhtiöstä johtuvista syistä.

”Koska kotimme remontin piti olla lyhyt­aikainen, asuimme väliaikaisesti ensin pienemmässä omistusasunnossamme, jonka neliöt kävivät ahtaiksi jo muutaman viikon jälkeen.”

Emma ja Mikko ymmärsivät, ettei pitkittyneelle remontille näkynyt loppua. Siksi heidän tulisi vuokrata väliaikaisesti mahdollisimman kodintuntuinen asunto, jossa voisi asua niin pitkään kuin tarve vaatisi.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Emman ja Mikon vuokrakodin piti olla vain väliaikainen, mutta toimiva pohja ja sijainti houkuttivat jäämään pidemmäksi aikaa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.