Eteinen ilman vaatekaappia – kuusi toimivaa ideaa

Eteisen voi sisustaa monella tavalla tilan kokoon ja omaan tyyliin sopivaksi.

Leiki kontrastilla

Tumma seinä nostaa vaalean vaatesäilytyksen esille ja tekee siitä eteisen katseenvangitsijan. Eteiseen saa uutta ilmettä seinäväriä vaihtamalla.

eteinen, sisustus, pieni tila

Kuva: Habitat

Jämpti väripaletti

Eteinen näyttää skarpilta, kun valitset tiukan värimaailman. Mustavalkoinen hylly tuo eteisen sisustukseen särmää ja tyylikkyyttä. Säilytyskalusteessa on oma paikkansa pikkutavaroille ja kengille sekä laskutilaa postille ja avaimille. Voit muokata laatikoiden paikkaa tarpeen mukaan.

eteinen, sisustus, pieni tila

Kuva: Ellos

Reilusti esillä

Kalustetanko on oiva valinta pieneen tilaan. Tankoja voi laittaa useamman eri tasoon, jolloin eripituiset takit, huivit ja laukut löytävät paikkansa, ja tavarat ovat helposti käden ulottuvilla. Näkymä muualle asuntoon pysyy selkeänä, jos pidät tavarat tangoilla vaikkapa pituus- tai värijärjestyksessä.

Täpliä seinälle

Värikkäät ripustimet ja koukut sommiteltuna huolettomasti eteisen seinälle toimivat sellaisinaan sisustuselementteinä. Voit leikitellä värien avulla ja ripustaa koukut eri korkeuksille. Koukut ovat hyvä vaihtoehto kapeaan tilaan, johon ei mahdu lattialla seisovaa naulakkoa tai syvää seinään kiinnitettävää naulakkoa.

Kuvassa Petite Friture Bubble ripustinkoukut, jotka leikkisästi kuvastavat jäätyneitä saippuakuplia.

Yksinkertainen on kaunista

Voit luoda eleettömän sisustuksen eteiseen käyttämällä samanvärisiä kalusteita, jotka ovat mahdollisimman selkeitä ulkomuodoltaan. Saat kodista tyylikkään, mutta samalla käytännöllisen.

eteinen, sisustus, pieni tila

Kuva: Skanerak

Kaikki tila käyttöön

Käytä eteisen neliöt tarkasti. Osista koottavan säilytysjärjestelmän voi asentaa vaikkapa rappujen alle. Valitse eteiseesi juuri niitä säilytysjärjestelmän palasia, joita tarvitset, yhdistele erikorkuisia ja -levyisiä osia. Osien sijoittelua on helppo muuttaa.

eteinen, sisustus, pieni tila

Kuva: Ikea

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Eteinen ilman vaatekaappia – kuusi toimivaa ideaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X