Sisustus

Front ja Jaime Hayon leikkivät tapeteilla

Muotoilun huippunimet Jaime Hayon ja Front ovat molemmat luoneet leikkisät, mielenkiintoiset tapettimallistot.

Skandinaavinen design-ryhmä Front (Charlotte von der Lancken, Sofia Lagerkvist ja Anna Lindgren) on herätellyt designmaailmaa jo kymmenen vuoden ajan tuomalla eläimet salonkeihin hevoslamppujen ja possupöytien muodossa. Nyt Front julkaisee ensimmäisen tapettimallistonsa ja työskentelee samalla ensimmäistä kertaa paperin parissa.

Eco Wallpaperille suunnitellussa Front-mallistossa on yhdeksän erilaista tapettia, joiden perustana ovat erilaiset varjostustekniikat. Valkoiselle pohjalle piirretyt kuviot ja varjot luovat tapettipintoihin dramaattisia syvyyden ja moniulotteisuuden illuusioita.

Myynti tilaustuotteina, K-rauta ja Rautia, hinta 62 e/rulla.

front2
Eco Front 1
Front3
Eco Front 2

Espanjalainen Jaime Hayon tunnetaan kaavoista poikkeavasta muotokielestään niin suunnittelemissaan huonekaluissa, valaisimissa kuin pienesineissä. Hayonin työt leikittelevät taiteen, sisustamisen ja designin rajapinnalla.

Eco Wallpaperille suunnittelemassaan tapettimallistossa Hayon haluaa toistaa tuttua leikittelevää ilmettä. Pilkut, viivat ja ympyrät luovat tapetteihin kuvioita, jotka muodostavat isoja tai pieniä pintoja. Malliston erikoisuutena ovat neliön muotoiset esiliisteröidyt Tiles Grey -tapettipalat, joista voi sommitella mieleisensä kokonaisuuden seinälle. Arcomaki-kuosit koostuvat 26,5 cm leveistä ja 10 metriä pitkistä rullista. Kuvioiden kohdistuksen saa jokainen päättää itse.

Myynti tilaustuotteena, K-rauta ja Rautia, hinnat alkaen 55 e/rll.

hayon
Hayon Tiles Room
hayon2
Hayon Primitive Micro
Hayon3
Hayon Primitive Roll Shoes

Kommentoi

Kommentoi juttua: Front ja Jaime Hayon leikkivät tapeteilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.