Sisustus Tilaajille

Helena Karihtala on sisustanut samoilla tavaroilla jo useita koteja: näin se onnistuu!

Helena Karihtala suunnitteli uuden kotinsa pohjaratkaisun olemassa olevien kalusteiden pohjalta. Hän uskoo designklassikoihin, koska ne ovat laadukkaita ja sopivat monenlaisiin tiloihin.

Helena Karihtala kertoo kodistaan:

”Sisustuksen väreinä vaaleanpunaista, valkoista ja mustaa. Olohuoneessa valkoinen nahkasohva ja rinnalla romanttisia yksityiskohtia. Neliöitä 36, sellainen pieni rivitaloyksiö omalla pihalla. Nyt ajattelen, että se oli aika tyypillistä 80-luvun loppua värimaailmaltaan.”

Helenan ensimmäinen omistusasunto sijaitsi Oulun Kiimingissä. Hän osti asunnon parikymppisenä saatuaan ensimmäisen vakituisen työpaikan pankista.

Tuorein koti on viime vuonna valmistunut 145-neliöinen omakotitalo Helsingin Kaitalahdessa. Sen olohuoneessa seisoessa voisi ajatella, ettei nykyisessä ja ensimmäisessä kodissa ole juurikaan yhteneväisyyksiä. Vaaleanpunainen ja romanttisuus loistavat poissaolollaan. Yhdellä sanalla kuvattuna sisustus on tyylikäs. Mustaa löytyy sieltä täältä huonekaluista ja esineistä mausteena. Puoliso on joskus kuvaillut Helenan sisustustyyliä jopa hieman maskuliiniseksi.

”Yksi asia yhdistää kaikkia kotejani”, Helena korjaa.

”Minulla on ollut aina neutraalit, vaaleat seinät. Niin siinä ihan ensimmäisessä kuin täälläkin. En ole koskaan halunnut maalata tai tapetoida tehosteseiniä.”

Lue myös: Näin luot ajattoman sisustuksen: vinkit materiaaleihin, sävyihin, tuotteisiin ja tunnelmaan

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.