Sisustus Tilaajille

Hyvinvointisisustus on yksi kevään isoimmista trendeistä – näin luot tilan, jossa sielusi lepää

Koti on henkilökohtainen tila, jonka tehtävä on suurempi kuin toimia varastointipaikkana työtuntien välissä. Hyvinvointisisustuksella luodaan koteja, joissa voimaannutaan ja koetaan mielihyvää joka päivä.

Hyvinvointisisustus on yksi kevään isoimmista trendeistä. Vehreät ja värikkäät, luontoa mukailevat kodit pomppaavat esiin somesta, halpamuotiketjun kevätkuvastossa esitellään huonekasveilla sisustamista käsitteleviä kirjoja.

Sisustukselta haetaan nyt isosti harmoniaa luonnon kanssa. Wabi sabi, feng shui, energiasiivous ja konmaritus kiinnostavat yhä isompia yleisöjä.

Hyvinvointisisustaja ja Graceful Living Designer® Marie Fabriciusta huomioni hyvinvointisisustuksen trendaamisesta huvittaa, sillä hänelle sisustus on luonnollinen osa itsestä huolehtimista. Se on pala paljon isompaa kokonaisuutta, ei asia, joka vain nopeasti suoritetaan pyörähtämällä huonekalu- tai tapettikaupassa.

Koronan vuoksi neljän seinän sisällä vietetyt vuodet ovat kuitenkin saaneet ihmiset katsomaan yhä tarkemmin lähelle ja itseensä.

Terveys- ja hyvinvointibuumi on laantunut armollisemmaksi ja sallivammaksi, yksilöllistä hyvinvointia tutkivammaksi. Kodin merkitys on muuttunut paikaksi, jossa on vain lupa olla, nauttia ja voida hyvin. Tiloilta haetaan lohtua ja turvaa, mutta myös energiaa ja voimaantumista.

”Hyvinvointisisustus on osa elämäntapaa, johon kuuluu itsensä ja muiden kunnioitus, arvostus ja rakastaminen. Siihen liittyvät ilo ja leikkisyys, kauneus ja tasapaino, sekä ekologisuus ja kestävä kehitys”, kertoo Fabricius.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hyvinvointisisustus on yksi kevään isoimmista trendeistä – näin luot tilan, jossa sielusi lepää

Sinun täytyy kommentoidaksesi.