Ikean uutuudet 2019 – nämä ovat Dekon 5 suosikkia

Ikean kevään 2019 uutuudet ovat täynnä kirkkaita keväisiä värejä ja leikkisää asennetta, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Valitsimme viisi kiinnostavinta uutuutta.

Ikean uutuudet 2019 ovat värikkäitä ja leikkisiä. Nyt on tarjolla räväköitä kuoseja ja kirkkaita värejä niistä pitäville. Kiinnostavia uutuuksia tulee keittiöön ja tekstiileihin. Myös klassikkohylly Billy on saanut uudet väritykset. Deko valitsi tulevista uutuuksista omat suosikit.

1. Ikean uutuudet 2019 ovat pastellien pauloissa

Pirteän pastelliset Ädelhet-kynttilänjalat ovat sinulle, joka kaipaat sisustukseesi pientä väripilkkua. Kynttilänjalkoja on kolmea eri korkeutta, ja niiden sivuilla on veikeitä geometrisia koristeosia. Aluminiiset kynttilänjalat ovat pinottavia joten ne saa helposti säilöön ja niistä voi myös pinota värikkäitä kokonaisuuksia.

Ikean kynttilänjalat, Ikean uutuudet 2019

Uusissa Ädelhet-kynttilänjaloissa on leikkisää asennetta.

2. Iloinen ja moderni

Sigrunn-kangas on sataprosenttista puuvillaa ja suunniteltu yhteistyössä lontoolaisen suunnittelijan Kangan Aroran kanssa. Hänet tunnetaan
upeasta värienkäytöstään, geometrisista kuvioistaan ja visuaalisesta tarinankerronnastaan. Kangas on värikäs ja leikkisä ja sopii monenlaisiin tiloihin ja tarkoituksiin. Sen voi yhdistää helposti myös yksivärisen kankaan kanssa.

Lue myös kuinka maalaustaide inspiroi sisustajaa: Sisustus inspiroituu nyt Matissen väreista

Ikea Sigrunn-kangas, Ikean uutuudet 2019.

Värikäs uutuuskangas on monikäyttöinen ja sopii moniin tiloihin.

3. Joka taloon sopiva

Tästä tuolista tulee takuuvarma Ikea-klassikko! Massiivipuusta tehty Rönninge-tuoli on suunniteltu kestäväksi ja ajattomaksi. Muotoilultaan se sopii niin moderniin kuin klassisempaan sisustukseen ja kotiin. Jämäkässä tuolissa on hyvä istua ja se on testattu ja hyväksytty myös julkitilakäyttöön sopivaksi.

Ikea Rönninge-tuoli, Ikean uutuudet 2019.

Täästä tuolista tulee klassikko. Rönninge-tuolia saa myös puunvärisenä.

4. Laatua lapsille

Sänky on varsinkin teinille tuttu ja tärkeä kaluste, ja uusissa Möjlighet-sarjan tekstiileissä on sopivaa särmää ja asennetta. Puuvillasta ja puuvilla-lyoselli-sekoitteesta suunnitellut vuodevaatteet tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, ja nukkumislämpötila säilyy miellyttävänä koko yön. Reippaat kuviot miellyttävät sekä pieniä että isompia lapsia.

Möjlighet-pussilakanat, Ikean uutuudet 2019.

Syötävän herkullien väriset Möjlighet-pussilakanat.

5. Vipinää keittiöön

Jos peruskeittiö kyllästyttää, sen voi päivittää nyt modernin futuristiseksi uusilla Ytterbyn-keittiöovilla. Niiden räväkät kuviot on suunnitellut ruotsalainen 10-Gruppen-ryhmä, joka tunnetaan voimakkaista kuoseistaan. Kuosilliset ovet voi yhdistää sekaisin keskenään tai piristää valkoista keittiötä vain yhdellä kuviolla. Tämän lähemmäksi 1970-lukua et pääse!

Ikea keittiö, Ikean uutuudet 2019.

Tämä keittiö on niille jotka eivät pelkää kuvioita ja kuoseja.

 

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ikean uutuudet 2019 – nämä ovat Dekon 5 suosikkia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X