Koti Tilaajille

Karoliina haaveili puutalokodista Pyynikillä, ja sai sen uskomattoman sattuman kautta - yksi seikka idyllissä yllätti

Se, miten Kolmistaan-bloggaaja Karoliina Pentikäinen perheineen löysi unelmiensa kodin, oli kuin kohtalon sanelemaa. Satavuotiaassa puutalossa Tampereen Pyynikillä parasta on lattian narina ja pienten neliöiden nerokkaat ratkaisut.

Vuonna 2017 Karoliina Pentikäinen näki enteen. Hän istui kirjastossa ja selasi sisustuslehteä, kun aukeamalle lävähti täydellinen puutaloidylli Tampereen Pyynikillä. Karoliina rakastui vanhassa talossa olevaan huoneistoon siltä istumalta: keittiön hirsiin, alakerran tiiliseinään ja moderniin sisustukseen. Vanhan ja uuden kontrasti oli ihana.

Kolme vuotta myöhemmin Karoliina kirjoitti blogipostauksen unelmiensa kodista, vanhasta talosta Pyynikillä. Silloin Hanna-Riikka Heikkilä, vaatemerkki Papun taiteellinen johtaja, lähetti Karoliinalle viestin: Saatamme asua unelmiesi kodissa.

Karoliina hämmästyi, sillä Hanna-Riikan koti oli juuri se, jota hän oli ihastellut vuosia aiemmin lehden sivuilla.

Kuin ihmeen kaupalla unelmien koti Pyynikillä myytiin Karoliinalle ja hänen puolisolleen Atelle.

”Meidän ei tarvinnut Aten kanssa edes keskustella kaupoista. Oli niin itsestään selvää, että tämä se on. Asunto tuntui heti kodilta,” Karoliina sanoo.

Lue myös: Elisan ja Juhanan puutalo on kuin suoraan Melukylän lapsista

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.