Käykö luonasi paljon yövieraita? Tässä 4 mukavaa vuodesohvaa, jotka ovat myös kauniita katsella

Monessa kodissa on tarve kunnon vuodesohvalle vierailijoiden varalta, mutta hankinta saattaa tyssätä kömpelöön kokoon ja pönäkkään ulkonäköön. Valitsimme neljä kätevää sohvaa, jotka ansaitsevat paikkansa.

1 Nätti ja nuorekas

Ypperlig-malliston vuodesohva on designyritys Hay:sta tutun Mette ja Rolf Hayn Ikealle suunnittelema. Vaikka sohva on siro ja simppeli ulkonäöltään, se on suunniteltu vuodesohvaksi. Hyvien unien juju piilee istuinosan joustinpatjassa. 3-istuttava sohva 599 e, myynnissä lokakuussa.

vuodesohva

Kuva: Ikea

2 Klassiset unet

BoConceptin Madison-vuodesohvan erikoisuus on päänojat, jotka voi nostaa tarpeen tullen ylös. Illalla sohvan uumenista nousee mukavan kokoinen sänky. Sirot jalat ja pyöreät muodot tuovat sohvaan keveyttä, 2 454 e.

vuodesohva

Kuva: BoConcept

3 50-luvun tunnelmaa

Tapio Anttila Collectionin Day & Night -sohvan selkeä, laverimainen muoto kätkee sisäänsä oivalluksia. Paksu patja avautuu parivuoteen kokoon ja sohvatyynyjen sisältä löytyvät petauspatjat, peitot ja tyynyt. Vuodesohvasta saa myös kaksi erillistä sänkyä. Täydellinen tuote kesämökille! 1 190 e, Vepsäläinen.

vuodesohva

Kuva: Tapio Anttila

4 Kompakti brittiläinen

Habitatin Kota-vuodesohva sopii kompaktin kokonsa vuoksi erityisesti pieniin asuntoihin. Muhkea patja taittuu nopeasti kokonaan auki simppelin mekanismin avulla.

vuodesohva

Kuva: Habitat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Käykö luonasi paljon yövieraita? Tässä 4 mukavaa vuodesohvaa, jotka ovat myös kauniita katsella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X