Keittiön tyylipäivitys

Keittiön nopea ja helppo tyylipäivitys tehdään uusilla tekstiileillä, näppärillä säilytysratkaisuilla ja asianmukaisilla pienkoneilla.

Luhta Homen keittiötuotteita

Luhta Homen Polku-naulakko mahtuu kapeaankin tilaan, sillä sen koko on vain 55 x 3,5 x 48 cm. Siihen saa roikkumaan niin työvälineet kuin keittiötekstiilit ja yrttipurkit. 19,95 e, Bauhaus ja Minimani.

OBH Nordican kahvinkeitin

OBH Nordican uusi Legazy-kahvinkeitin panostaa kahvin suodatuslämpötilaan ja makuun. Hempeän mintun lisäksi värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja musta. Legazy tulee myyntiin marraskuussa 2015, saatavilla tavarataloista, hypermarketeista ja erikoisliikkeistä, ovh 169 e.

 

Lapuan Kankureiden pyyhkeitä

Lapuan Kankureiden Mono-käsipyyhkeissä on niin herkullinen värisuora, että ne kaikki pitää ripustaa koukkuihin ja käyttöön! Kangas on imukykyistä pestyä pellavaa, koko 48 x 70, hinta 15,90 e.

 

Metallisia säilytyslaatikoita

Normann Copenhagenin metallisista Color Box -säilyttimistä voi koota mielensä hyllykokonaisuuden vaikka keittiökirjoille. Eri värejä, 80 e, Vepsäläinen.

 

Dysonin imuri

Dysonin V6 Total Clean -varsi-imuri on näppärä apu keittiössä. Sen avulla saa helposti putsattua lattialle pudonneet pikkuroskat ja murut. Pörheä Fluffy-suulake sopii erityisesti kovien lattiapintojen kuten kivilaattojen imurointiin. Ovh 489 e, Stockmann, Hobby Hall ja Verkkokauppa.com.

Integroitava komposiittiallas

Stalan täysin integroitavan komposiittialtaan voi asentaa nyt työtasoon lähes ilman näkyvää saumaa. Suuressa altaassa on helppo pestä isotkin työvälineet. Altaaseen saa erilaisia lisävarusteita, kuten huuhteluritilän ja leikkuualustan. Väreinä musta, harmaa ja valkoinen, tiedustelut Stala.

Kvartsitasoon integroitu allas

Ylämaan Graniitin kvartsitasoon integroidussa altaasta ei juuri näe sauman paikkaa. Tiedustelut Ylämaan Graniitti.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keittiön tyylipäivitys

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X