Sisustus

Kolme kestävää lattiaa

Laminaatti, komposiittikorkki ja tekstiililattia ovat hyviä vaihtoehtoja, kun kaipaat kovaa kulutusta kestävää lattiamateriaalia.

laminoart

Laminaattilattia kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Tarkett Lamin’art-malliston uusi kuosi on graafinen Fusion White. Laminaattilattian voi asentaa myös vanhan lattian päälle, kunhan lattia on suora, kiinteä, kuiva ja puhdas. 32 e/neliö, tiedustelut Tarkett.

Study corner in Fulham town house, London

Komposiittikorkista valmistettu Hydrocork-lattian runko on vedenkestävä ja siten sopiva myös keittiöön ja eteiseen. Pinnalla oleva vinyylikalvo lisää lattian kestävyyttä. Korkki toimii myös iskun- ja äänenvaimentimena, jolloin lattia on hiljainen. Ohuet lankut voi asentaa jopa vanhan, kovapintaisen lattian päälle. Suositushinta 59,50 e/neliö, tiedustelut Värisilmä.

forbo2

Forbon tekstiililaatat ovat silmukkanukkaisia, kovaan käyttöön sopivia lattiapäällysteitä. Tessera Outline -malliston viivakuosi graafisen tyylikäs ja sen voi yhdistää yksiväriseen Layout-mallistoon, jossa on valittavana 32 eri väriä.  Tiedustelut Forbo.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kolme kestävää lattiaa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.