Sisustus

Kolme parasta matkakaveria

Kesälomien lähestyessä matkakuume valtaa mielen. Netin sivustot kahlataan läpi ja haaveillaan lämmöstä. Työpaikan kahvipöytäkeskusteluissa verrataan matkasuunnitelmia ja aikeita.

Pari kuukautta sitten tällaisen matkakeskustelun yhteydessä päädyimme juttelemaan matkan must-jutuista. Mikä kenellekin on se asia, mitä ilman ei lähtisi reissuun.

Yksi kertoi puhallettavasta lentotyynystä, toisella oli iso huivi lentokoneiden kovaa ilmastointia kohtaan ja kolmas kertoi vinkkinsä ihorasvojen pakkaamiseen kompaktisti. Listasin omat matkakumppanit ja parhaat vinkkini reissuun:

Nettiin-LN1994D

Tiedätkö sen tunteen, kun olet lentokentällä ja vatsassa hieman kihelmöi tuleva matka? Samalla jännittää, että ovatko kaikki tarvittavat asiakirjat mukana. Lompakkoon ei mahdu passi tai pitkä lentolippu. Jo vuosia mukanani on ollut luottokaverina Lexonin matkalompakko. Siihen mahtuu hyvin pari korttia ja lentolippu, ja passillekin on oma taskunsa. Kaikki näppärästi samassa setissä. Lexon Travel Premium Wallet 19,90e, Rotor Form Oy.

nettiin-Juno_4W_Med_standard_Pink_Front_Side

Lennon jälkeen saavutaan matkakohteeseen ja odotetaan laukkuja aulan nihkeässä tunnelmassa. Kaikki ryntäilevät jokaisen mustan matkalaukun perässä, joka ehkä on se juuri minun omani. Välttääkseni tuollaisen arpomisen olen hankkinut matkalaukun, joka erottuu joukosta. Antlerin Medium-matkalaukku 149 e, Suomen Sähkötuonti.

nettiin-Waffle-towels-grey

Päämäärässä kuoriudutaan viimeisistäkin vaatteista ja vaihdetaan kevyempää päälle. Pakko päästää vilvoittelemaan altaalle tai mereen. Ystäväni kummastelivat, miksi pakkaan reissuun oman pyyhkeen, hotelleissahan on aina tarjolla pyyhkeet talon puolesta. No. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin pannulapunkokoinen pyyheliina, jonka kanssa altaalle vilahtaminen on enemmän noloa kuin vapauttavaa. Balmuirin ohut jättipyyhe mahtuu todella napakkaan pakettiin rullalle rantakassiin ja ympärikiedottuna kattaa reilusti koko vartalon. Ohut pellavapyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti. Linen-pellavapyyhe, 100 x 180 cm, 59 e, Balmuir.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kolme parasta matkakaveria

Sinun täytyy kommentoidaksesi.