Sisustus

Tuusulan Asuntomessut: Kurkista Asuntomessuille 2020 ja Dekon Villa Puroon

Tuusulan asuntomessuilla Dekon kohde on 153 neliön designtalo Puro. 

Tuusulan Asuntomessut järjestetään ensi kesänä – ensimmäiset messut olivat tasan 50 vuotta sitten samassa paikassa. Messuportit avataan heinäkuun 10. päivänä perjantaina ja messut ovat avoinna 31 päivän ajan.

Lue myös: Muistatko nämä asuntomessukohteet? Lukijat paljastavat suosikkikohteensa

Tuusulan Asuntomessut esittelee tällä kertaa yli 40 messukohdetta. Dekon oma kohde on 153 neliön kokoinen Villa Puro. Designtalo Puro on veistoksellinen talo rapatulla julkisivulla ja puutehosteilla. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Kirsikkana kakun päällä talossa on Yale Doorman -älylukko, joka on turvallinen, avaimeton ratkaisu moderniin omakotitaloon.

Lue myös: Kahden vaatehuoneen ratkaisu mahdollistaa erilaiset elämänrytmit Dekon Tuusulan asuntomessutalo Purossa

Talon sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

”Messukohteessa, jossa ei ole asiakasta, saa suunnittelija toteuttaa melkeinpä täysin omaa visiotaan. Aikataulut ovat normaalia tiukemmat ja sisustus tehdään kerralla valmiiksi. Normaalisti tilaa pääsee makustelemaan ja sisustusta voi aina täydentää, jos tila sitä vaatii. Messuilla kaiken on loksahdettava paikoilleen kerralla”, Mikko kuvailee tulevaa urakkaansa.

Lue myös: Kaksi sisustuskierrosta Tuusulan Asuntomessuilla: Skandinaavisesta harmoniasta säväyttävään väripilkkuun

Tuusulan Asuntomessut: luvassa myös townhouseja ja pientaloja

Dekon Villa Puron lisäksi messuilla tulee olemaan paljon muitakin kiinnostavia uudiskohteita joka makuun.

”Luonnonläheinen messualue sijaitsee Tuusulassa Hyrylän keskustan palveluiden tuntumassa, ja alueelle rakentuu monimuotoinen asuntokanta. Pääsemme esittelemään townhouseja, eli kaupunkipientaloja, sekä kerrostaloasuntoja ja myös pientaloja, eli kyseessä on hyvin monipuolinen asuinalue”, Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kertoo.

Tuusulan Asuntomessut rakentuu neljän tulevaisuuden asumista juhlistavan teeman ympärille. Tuusulan Asuntomessujen teemat ovat:

Tuusulan Asuntomessuilla korostetaan elämänkaariasumista, eli viihtyisää ja toimivaa asumista eri elämänvaiheissa. Kylämäinen suunnittelu muodostaa naapuruston, jossa on tarjolla monenlaisia ratkaisuja eri-ikäisille asukkaille.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tuusulan Asuntomessut: Kurkista Asuntomessuille 2020 ja Dekon Villa Puroon

Sinun täytyy kommentoidaksesi.