Kurkista jo nyt Asuntomessuille 2020: Dekon kohde Tuusulassa on designtalo Villa Puro

Tuusulan asuntomessuilla Dekon kohde on 153 neliön designtalo Puro. 

Asuntomessut järjestetään ensi kesänä Tuusulassa – ensimmäiset messut olivat tasan 50 vuotta sitten samassa paikassa. Messuportit avataan heinäkuun 10. päivänä perjantaina ja messut ovat avoinna 31 päivän ajan.

Lue myös: Muistatko nämä asuntomessukohteet? Lukijat paljastavat suosikkikohteensa

Messuvieraalle esitellään tällä kertaa yli 40 messukohdetta. Dekon oma kohde on 153 neliön kokoinen Villa Puro. Designtalo Puro on veistoksellinen talo rapatulla julkisivulla ja puutehosteilla. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Kirsikkana kakun päällä talossa on Yale Doorman -älylukko, joka on turvallinen, avaimeton ratkaisu moderniin omakotitaloon.

Talon sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

”Messukohteessa, jossa ei ole asiakasta, saa suunnittelija toteuttaa melkeinpä täysin omaa visiotaan. Aikataulut ovat normaalia tiukemmat ja sisustus tehdään kerralla valmiiksi. Normaalisti tilaa pääsee makustelemaan ja sisustusta voi aina täydentää, jos tila sitä vaatii. Messuilla kaiken on loksahdettava paikoilleen kerralla”, Mikko kuvailee tulevaa urakkaansa.

Tuusulan Asuntomessuilla luvassa myös townhouseja ja pientaloja

Dekon Villa Puron lisäksi messuilla tulee olemaan paljon muitakin kiinnostavia uudiskohteita joka makuun.

”Luonnonläheinen messualue sijaitsee Tuusulassa Hyrylän keskustan palveluiden tuntumassa, ja alueelle rakentuu monimuotoinen asuntokanta. Pääsemme esittelemään townhouseja, eli kaupunkipientaloja, sekä kerrostaloasuntoja ja myös pientaloja, eli kyseessä on hyvin monipuolinen asuinalue”, Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kertoo.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kurkista jo nyt Asuntomessuille 2020: Dekon kohde Tuusulassa on designtalo Villa Puro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X