Sisustus

Kylpyhuoneen uusi ilme

Uudet ratkaisut tuovat lisää toiminnallisia mukavuuksia kylpyhuoneeseen. Jos et halua ryhtyä remonttihommiin, uusi kylppärisi ilme vaivattomasti tekstiileillä.

IDO 2016/06

Moderni, kotimainen IDO Glow -mallisto on suunniteltu helpottamaan arkea ja vastaamaan erilaisiin tarpeisiin niin pienissä kuin isoissakin kylpyhuoneissa. Kulmikas pesuallas sopii moneen tilaan ja mahdollistaa toiminnallisuuden lisäämisen. Uusia altaita on saatavana neljässä eri koossa ja vaihtoehtona on myös kulmista pyöristetty malli. Malliston kolmessa uudessa WC-istuinmallissa on korkeahygieeninen Rimfree-huuhtelutekniikka. IDO Glow -pesualtaan ja -allaskaapin voi ostaa myös pakettina, mikä helpottaa kylpyhuonekalusteen valintaa. Erilevyisten kaappien myötä IDO Glow -sarjan tuotteista löytyy yhtenäinen sisustusratkaisu niin isoihin kuin pienempiinkin kylpyhuoneisiin. Lisätietoja IDO.

geberit_cleanline

Huomaatko missä suihkukouru on? Geberitin  CleanLine -suihkukouru on tyylikäs ja huomaamaton uutuus, joka tekee suihkukourusta huomaamattoman ja toimivan. Kouru on suunniteltu niin, että lika huuhtoutuu kourusta hygieenisesti pois, eikä vesi jää seisomaan. Kouru puhdistaa samalla itseään. Mittavaihtoehdot ovat 900 ja 1300 millimetriä, ja tuote voidaan leikata kohteeseen sopivaksi. Hinta alkaen 452 e, lisätietoja Geberit.

Legato

Villeroy & Boch Gustavsbergin selkeälinjainen ja ajattoman moderni Legato on kokonainen kylpyhuonekalustesarja, johon kuuluvat kalusteiden lisäksi WC-istuimet ja pesualtaat. Lisätietoja Villeroy & Boch Gustvasberg.

Pikapäivitys tekstiileillä

lapuankankurit

Kivi-kylpytakki 168,90 e ja Twisti-pyyhe, 65 x 130 cm, 49,90 e, Lapuan Kankurit.

varvunraita_towels5
kuukuna_bath_towel1

Kauniit, ruskeasävyiset Kuukuna- ja Varvuraita-pyyhkeet, käsipyyhe 19,90, kylpypyyhe 39,50 e, Marimekko.

ellos_chloe

Värikkäät Chloe-käsipyyhkeet, 50 x 70 cm, 17,95 e/2 kpl, Ellos.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kylpyhuoneen uusi ilme

Sinun täytyy kommentoidaksesi.